Ingezonden persbericht


Persbericht

Utrecht, 14 maart 2008

Paas-arrangementen in Museum Catharijneconvent

Tweede paasdag geopend!

Het is weer bijna Witte Donderdag, Goede Vrijdag en Pasen. Wie weet nog wat we precies vieren? Kom tijdens het paasweekend naar Utrecht en ontdek het in Museum Catharijneconvent. Met zowel eerste als tweede paasdag arrangementen langs Feest! Weet wat je viert en Cold Turkey. Van Carnaval tot Pasen.

Eerste paasdag 23 maart: paas-arrangement voor families

Op eerste paasdag start om 12.00 uur een themarondleiding voor volwassenen rondom Pasen. De gids neemt u mee naar Feest! Weet wat je viert en vertelt over de tradities, gebruiken, symbolen en ritu elen rondom het paasfeest. Tegelijkertijd start er voor kinderen vanaf 4 jaar een knutselworkshop in het Feestatelier. Daarna staat er voor alle deelnemers een heerlijke paasbrunch klaar in het restaurant. Het arrangement eindigt rond 14.30 uur.

àPrijs zonder museumkaart: ¤ 25,- (kinderen ¤ 17,50) / met museumkaart: ¤ 17,50 (kinderen ¤ 10,-)

àReserveren is noodzakelijk en kan via: info@catharijneconvent.nl of T 030-231 38 35 (tijdens werkdagen).

Tweede paasdag 24 maart: Cold Turkey-arrangement

Maak kennis met De Vrienden van Job; Wout Herfkens en Rinke Nijburg, de samenstellers van de spraakmakende tentoonstelling Cold Turkey. Van Carnaval tot Pasen. Na ontvangst om 13.15 uur met koffie en gebak vertellen Herfkens en Nijburg over de totstandkoming van deze tentoonstelling. Daarna volgt een rondleiding over Cold Turkey. Geur, kleur en geluid voeren u langs de bijzondere kunstwerken, de zeven 'haltes' op weg naar Pasen. Het arrangement eindigt rond 15.00 uur.

àPrijs per persoon ¤ 15,- / met museumkaart ¤ 7,50 àReserveren is noodzakelijk en kan via info@catharijneconvent of op 030-231 38 35 (tijdens werkdagen).

Blue Lagoon, Rinke Nijburg


---

Noot voor de redactie --

Ingezonden persbericht