Ingezonden persbericht


Persbericht

Superpaasweekend in Podium Hardenberg:

Veur Disse Kear, Glen B.. en rockclassicfestival

Hardenberg -, Podium Hardenberg maakt zich op voor het muzikaalste Paasweekend ooit. Vrijdag aanstaande (21-03) is het een heel Goede Vrijdag, want die avond is het unieke reunieconcert van 'Veur Disse Kear'. Zaterdagnacht staat Bubbling Beatmaster DJ Glenn B. met zijn 'Latin Beat' in Podium en op zondag 23 maart (eerste Paasdag) is er 's middags het Classic Rockfestival met de tributes van Led Zeppelin, Deep Purple en Status Quo.

De band 'Veur Disse Kear' komt vrijdag in originele bezetting in de grote zaal van Podium! Omdat ze in eerste instantie maar voor één keer zouden spelen, noemden ze zich 'Veur Disse Kear', maar al snel werd duidelijk dat het niet bij die ene keer zou blijven. Vrijdag a.s. het reünieconcert.

Bubbling Beatmaster DJ Glenn B zal zaterdagnacht als host fungeren voor een nacht met de heetste latin- en urban beats! Zijn eigen cd's 'Latin Beats' geven een goede indruk van zijn draaistijl: vet, lekker en sexy! Zaterdagnacht zal Glenn extra uitpakken met sexy dancers en naast zijn collega DJ MORINHO ook nog eens begeleid worden door een spectaculaire percussionist, die de zaal op z'n kop zal zetten!

Op zondag 23 maart (eerste Paasdag) organiseert Podium een daverend CLASSIC ROCK FESTIVAL in samenwerking met radiostation 'City FM Classic Rock'. Samensteller van het festival is Herman Potgieter en hij struinde stad en land af op zoek naar de drie allerbeste tributebands. Podium heeft hiermee een groot Classic Rockfestival met tributebands die het origineel waanzinnig dicht benaderen. Speciaal voor het Classic Rockfestival RF komen drie bands naar Hardenberg. Het zijn de tributes van Led Zeppelin, Deep Purple en Status Quo. Meer informatie is te lezen op www.poppodium.nl.

Einde Persbericht

Noot voor de redactie /