Goede doelen markt 2008 van actienet.eu


Tweede grote inzamelingsactie

UTRECHT, 20070627 -- Actienet.eu organiseert op 21 en 22 maart 2008 weer een goede doelen markt met benefietoptredens ondermeer van singer songwriter Monique Mijnals uit Amsterdam en presentaties van de actiebeweging Fathers4justice.

Op 23 maart 2007 heeft actienet.eu optredens laten verzorgen van en voor daklozen waarbij veertien daklozen eten en drinken is verstrekt. Tevens zijn er brillen en gehoorapparaten ingezameld voor stichting Clarefy. Presentaties werden gehouden door stichting Voorkom uit Houten inzake preventie drugsgebruik, Fathers4justice een organisatie van gescheiden vaders inzake preventie omgangsrecht voor kind en ouder, stichting Huis van Gebed inzake pastoraat en opvang van daklozen.

Op 21 en 22 maart 2008 wordt weer medewerking geboden door enkele artiesten en singer songwriters. Er zijn stands beschikbaar voor goede doelen. Tevens hebben goede doelen de mogelijkheid om een presentatie te houden in de theaterzaal.Er is weer een bazaar en veiling tbv goede doelen waaronder voor de daklozenopvang van stichting Huis van Gebed.De presentaties worden gehouden in gebouw Zimihc, Bouwstraat 55 Utrecht aanvang telkens om 14.00 uur.
De toegangsprijs voor bezoekers is 10 euro voor volwassenen en 6 euro voor kinderen. Indien echter voedselpakketten voor de voedselbank, oude brillen en gehoorapparaten voor stichting clarefy, kinderkleding vanaf maat 104 voor de kledingbank of stokbrood en drank wordt meegenomen voor de catering heeft men vier euro korting op de toegangsprijs.





Ingezonden persbericht