Ingezonden persbericht

Credits Manon van der Zwaal

PERSBERICHT

Hilversum, 6 maart 2008

FILEMON PRESENTEERT ZESDE SEIZOEN SPUITEN EN SLIKKEN

Voor alle leken én experts is het weer de hoogste tijd voor een goeie seks en drugs-trip op zondagavond. Vanaf zondag 23 maart presenteert Filemon Wesselink Spuiten en Slikken tussen 22.30 uur en 23.15 uur bij BNN op 3. Hij neemt dit zesde seizoen het presentatiestokje over van Sophie Hilbrand. Samen met Nicolette Kluijver en Dennis Storm trekt hij weer een heel blik seks- en drugsonderwerpen open. Live in de studio ontvangt Filemon als vanouds twee bekende gasten die met de billen bloot gaan en openhartig praten over hun eigen ervaringen.

Dit seizoen gaat Spuiten en Slikken 'back to basic' met aandacht voor meer alledaagse vragen en problemen. In de brievenrubriek 'Kutvragen en Klotebrieven' gaan Dennis en Nicolette op zoek naar het antwoord op kijkersvragen. Het pornohoekje van Dennis is omgedoopt tot de 'Dennis' Dirty Desk'. Hier bespreekt hij sekstoys en andere bizarre hulpstukken. Voor het eerst zal ook een publiekspanel de seksgadgets van Dennis testen. In de uitzending hun mening. Nicolette voert live in de studio allerhande drugsexperimenten uit. En zowel Dennis als Nicolette trekken er iedere week op uit om reportages te maken over de nieuwe trends en ontwikkelingen op het gebied van seks en drugs. Wat is er hot en wat is zóóó 2007?

Een week voor de uitzending maken Sophie en Filemon de balans op na 5 seizoenen Spuiten en Slikken: Wat weet Nederland nou echt van seks en drugs? De Spuiten en Slikken Test op zondag 16 maart tussen 22.35 uur en 00.05 uur zal het uitwijzen. Wat is bijvoorbeeld een bukkake en welke beruchte dictator nam regelmatig een shot speed? Onder meer Jamai, Boris van der Ham, Lange Frans, Sebastiaan Labrie en Kelly durven het aan om hun seks- en drugskennis te testen.

Noot aan de redactie:

De nieuwe persfoto's van Spuiten en Slikken zijn beschikbaar vanaf 14 maart.


Ingezonden persbericht