Ministerie van Defensie

DEFENSIE EVENEMENTENKALENDER

24 - THEATERVOORSTELLING 'VLUCHT VAN DE EEUW'

Wat: Bezoekers van het Militaire Luchtvaart Museum te Soesterberg kunnen dit jaar weer genieten van 'Vlucht van de Eeuw'. Deze theatervoorstelling gaat over de geschiedenis van de luchtvaart, van Wright Flyer tot F-16 straaljager. Met behulp van filmfragmenten en geluidsopnamen wordt een veelzijdig beeld gegeven van honderd jaar gemotoriseerd vliegen.

Wanneer: maandag 24 maart 2008

Waar: Militaire Luchtvaart Museum, Kamp van Zeist 2-4, Soesterberg

Openingstijden: Er zijn drie voorstellingen: 13.00, 14.00 en 15.00 uur.

Entreeprijs: Gratis

Meer informatie: http://www.militaireluchtvaartmuseum.nl

Bereikbaarheid:
OPENBAAR VERVOER
Er vertrekt vanaf Centraal Station Amersfoort en Station Driebergen-Zeist buslijn 56 naar Soesterberg. U stapt uit bij bushalte 'Het Zwaantje'. U loopt niet in de richting van de verkeerslichten maar in de andere richting. U loopt alsmaar rechtdoor, over de brug over de A28 en krijgt vervolgens na de bocht de ingang van het museum in zicht. Ongeveer 15 minuten lopen.

EIGEN VERVOER
Het Militaire Luchtvaart Museum vindt u in Soesterberg, ten zuiden van de verkeersweg A28, afslag 4 (Soesterberg, Soest). De afrit is te herkennen aan een prachtige F-104G Starfighter op een sokkel. Volg na de afslag de ANWB borden âMilitaire Luchtvaart Museumâ. Er is voldoende parkeergelegenheid.