Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland Wenum-Wiesel - automobilist botst tegen lichtmast

Een 38-jarige man uit Vaassen is in de nacht van zondag 23 op maandag 24 maart gewond geraakt toen hij op de Zwolseweg tegen een lichtmast botste.

Het ongeluk gebeurde rond 02.30 uur toen de man door onbekende oorzaak de macht over het stuur verloor en tegen een lichtmast botste. De man is met onbekend letsel naar het Lukasziekenhuis gebracht. Zijn auto moest worden afgesleept.

Apeldoorn A1 - motorrijdster onderuit

Een 33 jarige motorrijdster uit Amersfoort is zondagavond 23 maart in een sneeuwbui op de A1 onderuit gegaan en lichtgewond geraakt.

De vrouw reed rond 19.00 uur in de richting van Amersfoort over de A1 toen zij in een sneeuwbui het zicht kwijtraakte, onderuit ging en in de berm terecht kwam. De vrouw hield aan haar val een gebroken arm over. De motor moest worden afgesleept.

Apeldoorn - diefstal onderdelen brommobiel

Een 57 jarige vrouw uit Apeldoorn ontdekte zondagmiddag 23 maart de vreemde diefstal van enkele onderdelen van haar brommobiel.

De brommobiel stond geparkeerd bij haar woning aan de Kievitsweg, toen de vrouw rond 13.30 uur ontdekte dat enkele onderdelen van haar brommobiel waren gestolen. Ondermeer de motorkap, de radiateur en de aandrijfas zijn weggenomen. De diefstal kan zowel 's nachts als 's ochtends hebben plaatsgevonden. De politie verzoekt mogelijke getuigen contact op te nemen via 0900-8844.

---- --