Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland Doetinchem - bestuurder onder invloed

De politie in Doetichem heeft zondagmiddag 23 maart een 66-jarige automobilist uit Doetinchem aangehouden voor rijden onder invloed.

De man reed rond 16.30 uur over de Ooijmanlaan toen hij tegen een geparkeerde auto botste. Zijn auto raakt hierbij dusdanig beschadigd dat deze moest worden afgesleept. De blaastest wees uit dat de man teveel had gedronken. Hij werd hierop aangehouden en meegenomen naar het politiebureau. Daar gaf ademanalyse 1.8 promille aan. Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt.

Doetinchem - ongeregeldheden bij horecagelegenheid

De politie heeft in de nacht van zondag 23 op maandag 24 maart twee Doetinchemmers (22 en 35 jaar) aangehouden voor mishandeling in een horecagelegenheid.

Rond 01.30 uur ontstond een schermutseling tussen enkele bezoekers en een portier van een horecagelegenheid aan de Grutstraat. Hierbij is een 20 jarige Doetinchemse gewond geraakt. Wat er precies is gebeurd, is nog onduidelijk. De verdachten zijn ingesloten voor nader verhoor. De politie onderzoekt de zaak.

Zelhem - man aangehouden voor mishandeling

De politie heeft in de nacht van zondag 23 op maandag 24 maart een 20 jarige Doetinchemmer aangehouden voor mishandeling.

De jongeman zou tijdens feestelijkheden aan de Schooltinkweg drie personen hebben geslagen. Hij werd hierop aangehouden en ingesloten voor nader verhoor. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.

Doetinchem - man rijdt zonder rijbewijs

De politie heeft zondagavond 23 maart een 27 jarige man uit 's-Heerenberg aangehouden voor rijden zonder rijbewijs onder invloed van softdrugs.

De man viel op doordat hij rond 24.00 uur op de Bedrijvenweg door het rode verkeerslicht reed. Toen agenten de man hierop staande hielden, bleek dat de man onder invloed was van softdrugs. Hij bleek niet in het bezit te zijn van een rijbewijs. Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt. --Einde berichten--

---- --