Mojo Concerts

15-11-2007

Alicia Keys steelt harten in Rotterdam

"Als je mij niet voelt met heel je hart, ben je zo goed als dood." Een boude uitspraak die je zou verwachten opgetekend uit de mond van een stoere gangstarapper of zelfingenomen popidool. Maar dat uitgerekend Alicia Keys zich liet verleiden tot het maken van deze statement... Maar laten we wel eerlijk wezen: de Amerikaanse superster heeft wél gelijk, want als er iemand is wier muziek vol bezieling en soul in je poriën gaat zitten, is het die van Alicia wel.

Luister maar eens naar haar onlangs verschenen derde album As I Am waarop Keys terugblikt op haar turbulente leven in de afgelopen jaren. Een retrospectief album met als rode draad een muzikale verkenningstocht waarbij de New Yorkse soulzangeres uitstapjes maakt naar genres als rock en reggae. As I Am staat voor de groei die Keys op zowel persoonlijk als muzikaal vlak heeft gemaakt. Samen met haar innemende persoonlijkheid op het podium weet Keys met haar aankomende show in Rotterdam ongetwijfeld opnieuw vele harten te stelen.

Let op: op woensdag 14 november start om 17.00 uur de presale van dit concert via Live Nation. Live Nation leden krijgen tot donderdag 15 november 17.00 uur, dus vóór de reguliere kaartverkoop, de gelegenheid kaarten voor het Alicia Keys concert te bestellen. Ga voor meer info naar www.livenation.nl/alicia_keys.

Maandag 24 maart 2008
Ahoy - Rotterdam
Entree: ¤ 46,-/¤ 44,-/¤ 42,-/¤ 39,- (exclusief servicekosten) Aanvang: 20.00 uur

Kaartverkoop begint vrijdag 16 november om 10.00 uur via de grotere postkantoren, de grotere Free Record shops, VVV's en GWK's, 0900 300 1250 (45 cpm), AUB Ticketshop, de bekende voorverkoopadressen en kassa zaal. Of bestel online kaarten hier.