Ingezonden persbericht


Veronica's 80's Top 880 maandag van start

Naarden, 21 maart 2008 | Aanstaande maandag start 'Veronica's 80's Top 880'. Deze lijst met de beste nummers uit de jaren '80 is tot en met zaterdag 29 maart te horen bij Radio Veronica.

Op Tweede Paasdag om 09.00 uur begint 'De 80's Top 880' bij Radio Veronica. De hele week zijn de beste nummers te horen uit het decennium waarin Veronica de A-status behaalde, de Rubik's Cube hét speeltje was en heel Nederland massaal naar 'The A-Team' keek. Zaterdag 29 maart maakt Radio Veronica-DJ Bart van Leeuwen tussen 18.00 en 19.00 uur bekend welke artiesten in de top 3 staan van 'De 80's Top 880'.

Johan van Slooten, eindredacteur van de lijst: "We denken meteen aan Madonna, Prince en Michael Jackson als we het over de jaren '80 hebben, maar 'De 80's Top 880' laat zien dat het decennium veel méér was dan alleen die drie beeldbepalende artiesten. Er is ook plek voor de eendagsvliegen, de namen die we alweer waren vergeten of de artiesten die wat minder geluk hadden dan de Madonna's en de U2's. Dat maakt de lijst zo bijzonder. Maar natuurlijk maken de grote namen als The Police, Doe Maar en Queen de dienst uit!"

Radio Veronica
Radio Veronica is het station met de beste 80's & 90's hits en dj's als Patrick Kicken, Rob van Someren, Ferry Maat, Bart van Leeuwen, Ben Liebrand, Erwin Peters, Peter Teekamp, Colin Banks, DJ Silverius, Silvan Stoet, Luc van Rooij en DJ Sven. Radio Veronica is in heel Nederland via de ether, Digitenne, Astra satelliet, radioveronica.nl en kabel te ontvangen.

Radio Veronica is onderdeel van de Sky Radio Group.