Ingezonden persbericht


PERSNOTIFICATIE

e-Facturatie verdient een flinke impuls

voordeliger kunnen we het niet maken

UTRECHT - Uit onderzoek blijkt dat gemiddeld 79% van alle bedrijven in Nederland binnen drie jaar van plan is om elektronische facturen te verzenden en te verwerken. Dit levert het bedrijfsleven enorm veel voordelen en mogelijkheden op. En dan niet alleen de veelgeroemde miljardenbesparing, maar ook veel voordelen die de kwaliteit van (elektronisch) zakendoen aanzienlijk kunnen vergroten. Het gebruik van elektronisch factureren en geautomatiseerde factuurverwerking verdient daarom een flinke impuls.

De realiteit laat echter zien dat de adoptiegraad van e-facturatie in Nederland nog niet zo hoog is. Onduidelijkheid over het toepassen van elektronisch factureren, de wet- en regelgeving hieromtrent en de vooronderstelde complexiteit liggen hieraan ten grondslag.

Het kostloze seminar e-Facturatie op donderdag 27 maart 2008 is erop gericht deze onduidelijkheden weg te nemen en een eenduidiger beeld te scheppen over de voordelen van ketendigitalisering met behulp van elektronisch factureren. Het is een aanbod van praktische kennis rondom systemen, wetgeving, best practices en de uiteindelijke ROI. Een compleet aanbod die voor MKB ondernemers uiteindelijk leidt tot grip op de techniek en inzicht in de komende ontwikkelingen rondom elektronisch factureren.

Kijk voor meer informatie op www.mediaplaza.nl/seminar/efacturatie.

Noot voor de redactie,