Rens de Groot nieuwe voorzitter Bestuur Kenniscentrum Calibris

27/03/2008 09:47

Calibris

Rens de Groot nieuwe voorzitter Bestuur Kenniscentrum Calibris

Bunnik, 27 maart 2008

Per 1 april wordt drs. R. (Rens) de Groot de nieuwe voorzitter van het Bestuur van Calibris. De heer de Groot is momenteel voorzitter Raad van Bestuur van het CWI.

De heer De Groot heeft een grote staat van dienst met betrekking tot zijn brede werk- en bestuurservaring. Hij is actief geweest in diverse beleidsvelden, waaronder: sociale zekerheid, binnenlands bestuur, volkshuisvesting, ruimtelijke ordening en internationale samenwerking. Daarnaast heeft de heer De Groot een uitstekend netwerk in de politiek. Mede gegeven onze focus op de arbeidsmarkt voor de komende jaren, is Calibris bijzonder verheugd een kandidaat van het kaliber van de heer De Groot als nieuwe voorzitter van het Bestuur van Calibris te kunnen verwelkomen.

Calibris
Als kenniscentrum voor leren in de praktijk in Zorg, Welzijn en Sport is Calibris verantwoordelijk voor erkenning van leerbedrijven en vaststelling van kwalificaties. In het verlengde van deze wettelijke taken ligt een expertise die veel meer omvat. Calibris verkent de markt. Brengt landelijk en regionaal betrokken partijen bijeen. Initieert maatschappelijk relevante projecten. Ontwikkelt innovatieve en effectieve oplossingen. Alles gericht op één doel: meer balans en dynamiek op de arbeidsmarkt. Zo levert Calibris een waardevolle bijdrage om beroepspraktijk en beroepsonderwijs soepel op elkaar aan te laten sluiten.





http://www.calibris.nl


Noot voor de redactie:

NOOT VOOR DE REDACTIE,