Gemeente Boxtel

Gezocht: deelnemers proe...Commissie Bezwaarschrift...Wijziging legestarieven ...Bewaarde Land Excursie v...Bewonersavond Centrum - ...Vergadering Dorpsraad Li...Takkenronde op 1 aprilBouw 11 appartementen vo...Werkzaamheden A2 - afrit...Aanvragen bouwvergunningVerleende bouwvergunning...Ontwerpbesluiten bouwen ...Bouwen met vrijstellingAanvragen kapvergunningAanvragen sloopvergunninAanvraag uitwegvergunnin... Bouwen met vrijstelling

Burgemeester en wethouders van Boxtel maken bekend dat zij van plan zijn om vrijstelling als bedoeld in artikel 15 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening te verlenen voor:

Link: http://www.boxtel.nl/nieuws.php

* het uitbreiden van de woning aan de achterzijde op de locatie Taxandrialaan 39; * het uitbreiden van de woning aan de achterzijde op de locatie Sweelincklaan 55.

Hierbij gaat het in beide gevallen om de vrijstelling als vermeld in artikel 21 lid 1 onder b van het bestemmingsplan Herziening Oost.

Inzage Van vrijdag 28 maart 2008 tot en met donderdag 10 april 2008 liggen bovengenoemde bouwplannen ter inzage bij de afdeling Wonen en Milieu in het gemeentehuis. Inzage in de bij een bouwplan behorende stukken kan worden gegeven na telefonische afspraak met het secretariaat van deze afdeling, (0411) 655249.

Zienswijzen Tot en met 10 april 2008 kan een ieder schriftelijk zienswijze over een ontwerpbesluit naar voren brengen bij het College van burgemeester en wethouders, Postbus 10.000, 5280 DA Boxtel. Indien u mondeling uw zienswijze naar voren wilt brengen kan dit op afspraak. Van hetgeen mondeling naar voren is gebracht, wordt een verslag gemaakt.

27-03-2008
---