Gemeente Boxtel

Gezocht: deelnemers proe...Commissie Bezwaarschrift...Wijziging legestarieven ...Bewaarde Land Excursie v...Bewonersavond Centrum - ...Vergadering Dorpsraad Li...Takkenronde op 1 aprilBouw 11 appartementen vo...Werkzaamheden A2 - afrit...Aanvragen bouwvergunningVerleende bouwvergunning...Ontwerpbesluiten bouwen ...Bouwen met vrijstellingAanvragen kapvergunningAanvragen sloopvergunninAanvraag uitwegvergunnin... Bewaarde Land Excursie voor ondernemers

Het Bewaarde Land is een natuureducatieproject in de Kampina waar veel Boxtelse basisscholen aan meedoen. In dit project gaan kinderen van groep 5 van de basisschool 3 dagen verspreid over 3 opeenvolgende weken de natuur in. Dit met het doel dat kinderen zich meer thuis gaan voelen in de natuur. Het Bewaarde Land wil haar activiteiten ook graag in de toekomst voortzetten. Om dit mogelijk te maken zijn we op zoek naar ondernemers / bedrijven die dit project financieel willen ondersteunen. Op zondag 13 april wordt een speciale excursie voor ondernemers uit Boxtel georganiseerd van 9.30 tot 12.30 uur.

Link: http://www.boxtel.nl/nieuws.php

Het project is 3 jaar geleden gestart onder de vlag van De Kleine Aarde en is erg succesvol. De belangstelling onder scholen om deel te nemen is groot. Om u kennis te laten maken met dit project organiseren we een speciale excursie voor ondernemers uit Boxtel op zondagmorgen 13 april van 9.30 tot 12.30 uur. De excursie start om 9.30 uur vanaf de parkeerplaats van de Kampina langs de spoorlijn Boxtel - Oisterwijk. Deze parkeerplaats op de grens van Boxtel en Haaren is te bereiken via de overweg aan de Kapelweg. Voor koffie, thee en iets lekkers wordt gezorgd.

Aanmelding Als u als ondernemer belangstelling heeft voor deze excursie kunt u zich, eventueel samen met uw partner, aanmelden bij Marion de Cocq van de gemeente via e-mail mco@boxtel.nl. In de e-mail graag uw naam, de naam van de organisatie / het bedrijf en "excursie bewaarde land" vermelden. U kunt bij haar ook een digitale informatiebrochure opvragen.

27-03-2008
---