Vlaamse Overheid

de N211 in Grimbergen

Hervatting van de aanleg van fietspaden aan de N211 in Grimbergen

Vlaamse overheid

donderdag 27 maart 2008

Vanaf donderdag 27 maart 2008 wordt de Spaanse Lindebaan aan het kruispunt met de Vilvoordsesteenweg afgesloten voor het verkeer. De aanleg van fietspaden aan beide kanten van de Vilvoordsesteenweg kan dan hervat worden, nadat Eandis de aanleg van nieuwe gasleidingen voltooid heeft. Tijdens die werkzaamheden, die vermoedelijk twee weken in beslag zullen nemen, zullen er nieuwe omleidingen gelden voor het lokale verkeer.

Het verkeer dat van de Driekastanjelaarsstraat naar Vilvoorde wil rijden, zal op de Vilvoordsesteenweg in de richting van Meise moeten rijden. Dan kan het via de Sint-Servaasstraat of de Brusselsesteenweg de bestaande omleiding naar Vilvoorde volgen.

Het verkeer dat van de Spaanse Lindebaan naar de Driekastanjelaarsstraat en de omliggende straten wil rijden, zal via de Sint-Servaasstraat moeten omrijden naar de Vilvoordsesteenweg. Daar kan het via de Rijkenhoekstraat de Veldkantstraat bereiken.

Voor het doorgaande verkeer dat van Meise naar Vilvoorde rijdt, blijft de vooraf aangekondigde omleiding van kracht: langs de Brusselsesteenweg, de Merodestraat, de Sparrenlaan, de Populierendallaan en de Grootmolenveldlaan.

De werkzaamheden zullen mogelijk tijdens de ochtendspits filevorming en aanzienlijke vertragingen veroorzaken.

Voor meer persinformatie kunt u terecht bij:

Ir. Frans Venstermans, Agentschap Infrastructuur, Wegen en Verkeer Vlaams-Brabant
Tel: 02 257 23 00
Fax: 02 257 23 80
Email: wegen.vlaamsbrabant@vlaanderen.be