Gemeente Oldenzaal


Gemeente zoekt belangstellenden voor twee woningen

gepubliceerd op : 27-3-2008

De gemeente Oldenzaal is op zoek naar belangstellenden voor een huur- en een koopwoning.

De huurwoning is door de gemeente aangekocht ten behoeve van de toekomstige ontwikkelingen van het bedrijventerrein Hazewinkel Noordwest en Jufferbeek. De woning is voor langere tijd beschikbaar.

Het betreft een vrijstaand woonhuis met een carport, een berging, een kippenhok en een schapenweide op een perceel van 2.450 m². De woning, die gebouwd is in de jaren '30, is gelegen aan de Hengelosestraat 145 in Oldenzaal. Vanaf daar is Oldenzaal, Hengelo en de autosnelweg A1 prima te bereiken.

Indeling

Begane grond: entree met trapopgang en toilet, woonkamer met aangelegen slaapkamer voorzien van geïsoleerd glas en een suskast, inbouwkeuken met inbouwgasplaat en afzuigkap, van waaruit het achterportaal bereikt wordt met achteruitgang, badkamer, kelder (droog) en een werkkamer. Via een aparte zijentree is ook een werkkamer met keukenblok te treden met in de hal een toilet. Eerste verdieping: twee grote slaapkamers en twee kleine slaapkamers. De kamers aan de straatzijde hebben suskasten en geïsoleerd glas.

De huurprijs bedraagt EUR 650,00 per maand. Voor rekening van de huurder komen bovendien de kosten van
gas/elektra/water/radio-tv/telefoon, gemeentelijke heffingen voor het gebruikersdeel, waterschapslasten alsmede alle kosten van het gehele binnen- en klein buitenonderhoud aan het woonhuis. Het overige buitenonderhoud is ook voor rekening van de huurder.

Voor meer informatie kunt u contact zoeken met de heer Claessen of de heer Brüns van de gemeente Oldenzaal op telefoonnummer 0541-588124 / 122. U kunt ook een e-mail sturen naar j.claessen@oldenzaal.nl of naar r.bruns@oldenzaal.nl. De gemeente bepaalt uiteindelijke wie de woning krijgt toegewezen. Personen met een sociaal-economische binding met Oldenzaal of diegenen die een woonurgentieverklaring hebben, krijgen voorrang.


--------

Koopwoning

De koopwoning betreft een bouwkavel met bouwplan voor een geschakelde ecologische woning.

Aan de rand van de Graven Es gebied 9 is een plan ontwikkeld voor de bouw van twee geschakelde ecologische woningen met grasdak (zie voor meer informatie www.stevelinkdak.info en www.groendak.info).

De koper heeft om persoonlijke redenen van de koop moeten afzien. Daarom wordt de bouwkavel met bouwplan voor een geschakelde ecologische woning te koop aangeboden. De bouwkavel ligt aan de Mandenmaker in de wijk de Graven Es in Oldenzaal, is ongeveer 360 m2 groot en heeft een woonoppervlak van 150 m2. De woning is geheel gelijkvloers en nog naar eigen idee in te delen.

Als u interesse heeft in deze bouwkavel met bouwplan, dan kunt u contact opnemen met de heer Volker of mevrouw Droste van de gemeente Oldenzaal op telefoonnummer 0541-588123. U kunt ook een e-mail sturen naar b.volker@oldenzaal.nl of naar r.droste@oldenzaal.nl. De doorverkoop van de kavel geschiedt onder voorbehoud van toestemming van het college van burgemeester en wethouders.