Drenthe College


Description: Zeven studenten van de opleiding Detailhandel niveau 4 Ondernemer/Manager in Emmen organiseren dit weekend samen met de ondernemersvereniging en Emmen.nu het Mode & Beauty event! In het centrum worden modeshows gehouden, er is een mode gala en een modellenwedstrijd.

Startpagina

Dit weekend Mode & Beauty Event in Emmen

Zeven studenten van de opleiding Detailhandel niveau 4 Ondernemer/Manager in Emmen organiseren dit weekend samen met de ondernemersvereniging en Emmen.nu het Mode & Beauty event! In het centrum worden modeshows gehouden, er is een mode gala en een modellenwedstrijd.

Wij zijn: Renate Winkel, Vincent Nevels, Robin Muilwijk, Leonie Staphorst, Natasja Koopmans, Marleen Klomp en Karin Beuker.

Wat hebben wij zoal gedaan?
Vergaderingen bijwonen, we hebben de poster en de entreekaart ontworpen. Er is door ons een PowerPoint presentatie gemaakt die tijdens de show wordt afgedraaid. Ook hebben we stukjes over de winkels geschreven en hierbij zijn ook fotos gemaakt van de deelnemende bedrijven. Bij de shows gaan we backstage ook het nodige werk verrichten.

Als je met zon project bezig bent zie je wat er allemaal bij komt kijken bij zon event. Over welke problemen je struikelt en hoe je die oplost. We vinden het erg spannend om dit allemaal voor het eerst mee te maken en we hopen in de toekomst vaker van deze projecten te mogen organiseren. Wij vonden het in ieder geval een hele leuke ervaring.