Saxion Hogescholen
BR>

do 27 maart 2008

Sociaal Juridische Dienstverlening naar Saxion Deventer

Met ingang van september 2008 start Saxion Hogescholen op haar locatie in Deventer met de opleiding Sociaal Juridische Dienstverlening. De verplaatsing van de opleiding van Enschede naar Deventer is mede tot stand gekomen naar aanleiding van vragen uit de praktijk. Bij diverse instanties en organisaties in de Stedendriehoek bestaat grote behoefte aan goed opgeleide hulpverleners met kennis van recht.

Kees van Mil, sociaal raadsman bij de Stichting Maatschappelijke Dienstverlening Veluwe, juicht de komst van de opleiding naar Deventer toe. "Het sociaal juridische aspect krijgt een centrale plaats in de opleiding. De samenwerking met het werkveld kan intensief worden op het gebied van stages, het uitvoeren van onderzoek en het ontwikkelen van nieuwe werkgebieden en methoden."

In Deventer kan zowel gestart worden met een voltijd als een deeltijd variant. De deeltijd opleiding is geschikt voor mensen met werkervaring die een nieuwe wending willen geven aan hun carrière.

Onlangs nog ontving de opleiding Sociaal Juridische Dienstverlening een goede beoordeling door de visiterende en beoordelende instantie Hobéon Certificering.

Vrijdag 28 maart aanstaande wordt de opleiding gepresenteerd tijdens de open dag in Deventer.


------------------------------------------ EINDE PERSBERICHT
------------------------------------------

Meer informatie:

Nadere informatie is te verkrijgen bij mr. B. Wildering, manager organisatie Academie Bestuur & Recht, Saxion Hogescholen, tel. 053-4871171 of mw. J.H.M. Nieuwenhuis, communicatieadviseur, Academie Bestuur & Recht, tel. 053-4871608.