Gemeente Harlingen

Inschrijving Spijkerstad bijna van start!
27-3-2008
Dit jaar zal het jongerenwerk van de gemeente Harlingen voor de tweede keer een kindervakantieweek organiseren voor kinderen van de basisschool (4 t/m 12 jarigen)
"Spijkerstad" met als thema ridders en jonkvrouwen. De week vindt plaats naast het Harlinger bos . Het is voor meiden en voor jongens!

De week vindt plaats in week 32 van 4 t/m 7 augustus. Het programma is van 9.00-15.00 uur. Voor de 4/5 jarigen is er een speciaal aanbod van 9.00-13.00 uur. De kosten voor de gehele week zijn 15 euro (incl. lunch).

De bedoeling is dat de kinderen onder begeleiding of onder toeziend oog van vrijwilligers uit de buurt gaan 'bouwvakken'. Dat wil zeggen dat er kijkend naar het thema gaat worden getimmerd met heuse spijkers en hout om de meest mooie dingen te maken. Daarnaast zijn er tal van andere activiteiten. Waar u aan kunt denken is: hutten bouwen, kastelen bouwen, netten maken, speurtocht, riddertoernooi, zeepbaan, workshops netten knopen, drama, sieraden maken, knutselen ...

Dit jaar gaat de inschrijving iets anders dan vorig jaar! Iedereen mag zich gedurende twee weken inschrijven. De inschrijfperiode is van 14 t/m 25 april (week 16 en 17). Daarna wordt er geloot wie er mee mag doen. De uitslag van de loting is in week 20. U wordt dan gebeld of gemaild.
Op woensdag 21 mei is de betalingsdag van 15.00-17.00 uur en van 19.30-21.00 uur waarna de inschrijvingen definitief zijn. Als u niet kunt die dag , graag contact opnemen, want anders gaat de plek naar iemand anders. De betaling vindt plaats in het Vierkant, Johan van Oldebarneveltstraat 2, Harlingen.

Als je mee wilt doen dan kun je je inschrijven via www.jongerenwerkharlingen.nl (link inschrijven spijkerstad). Of via de inschrijfformulieren die via de basisscholen de aankomende weken worden verspreidt.
Wij zoeken ook veel handen om ons te helpen. Hoe meer ouders etc meehelpen hoe meer kinderen wij mee kunnen laten doen. Dus wil je meehelpen, al is het maar voor een dag ,graag contact opnemen via jongerenwerk Harlingen, tel. 0517 239590 of mailen via spijkerstad@harlingen.nl.