CDA

[LinkClick.aspx?link=Images%2fPolitici%2fweb5297Bijleveld1.jpg&tab id=157&mid=1006] 27 maart 2008 - Persbericht - Kiezen en gekozen worden

Ledendag CDAVrouwenberaad met toespraken staatssecretaris Bijleveld en vice fractievoorzitter Spies over jaarthema Vrouwen (be) sturen: kiezen en gekozen worden

Staatssecretaris Ank Bijleveld en vice fractievoorzitter Liesbeth Spies zijn de belangrijkste sprekers op de ledendag van het CDA-Vrouwenberaad. Zij gaan in op het jaarthema 2008 van het CDAV: Vrouwen (be)sturen: kiezen en gekozen worden.
De ledendag vindt plaats in hotel Figi, Het Rond 2 te Zeist. Aanvang politiek deel: 11.00 uur, sluiting 14.00 uur.

Na de opening door Rianne Donders-De Leest (voorzitter CDAV) wordt het nieuwe jaarthema 2008 gepresenteerd door vice voorzitter Hester Maij en Arinda Callewaert (bestuurslid en coördinator HRM). Maij zal daarbij ook ingaan op de komende Waterschapsverkiezingen in november aanstaande.
De komende tijd gaan de afdelingen in gesprek over dit jaarthema. Rondom de zomer worden de resultaten van de debatten gepresenteerd. Na de presentatie van het jaarthema spreken staatssecretaris Ank Bijleveld en vice fractievoorzitter Liesbeth Spies. Bijleveld gaat daarbij met name in op het diversiteitsbeleid binnen het Rijk.