Internationale Vierdaagse Nijmegen

De 92ste editie van de Vierdaagse vindt plaats van 15 tot en met 18 juli. Inschrijven is mogelijk vanaf maandag 4 februari.

Persbericht
Nijmegen, 27 maart 2008.

Albron good food, happy people- tot 2012 betrokken bij wandelsportevenement
Albron Catering gaat door als sponsor en cateraar Vierdaagse

s Lands grootste zelfstandige cateringorganisatie Albron gaat de komende vijf jaar door als sponsor en cateraar van de Nijmeegse Vierdaagse. Het ondertekende sponsorcontract voorziet tot en met 2012 in een hechte samenwerking tussen beide organisaties. Albron brengt zijn activiteiten vooral op het start- en finishterrein de Wedren van de Vierdaagse ten uitvoer. Daar zet de Good food, happy people-cateraar alweer enkele jaren woorden om in daden door niet alleen de nadruk te leggen op de levering van bij de wandelsport passende gezonde voeding, maar ook door bij te dragen aan een bijzondere invulling van het dagelijkse entertainmentprogramma op het start- en finishterrein.

Door dik en dun
Bij de ondertekening van de overeenkomst onderstreepte voorzitter Johan Willemstein van Stichting DE 4DAAGSE bijzonder ingenomen te zijn met Albron als sponsor en cateraar. Deze professionele organisatie draagt al enkele jaren bij aan een vlekkeloze infrastructuur op het gebied van catering. Samen met Albron kunnen wij daarom onze deelnemers optimale faciliteiten bieden als het gaat om eten en drinken. Albron is bovendien een partner in ons sponsorkorps die door dik en dun pal staat voor de Vierdaagse. Dat hebben we tot onze vreugde mogen ondervinden de afgelopen jaren.

Voldoende bewegen
Peter Visscher, lid van de hoofddirectie van Albron: Wij sponsoren projecten en evenementen die aansluiten bij onze centrale filosofie van Good food, happy people. We geven de voorkeur aan projecten die een link hebben met gezond, lekker en gevarieerd eten en drinken in combinatie met voldoende bewegen. De Nijmeegse Vierdaagse is bij uitstek zon evenement.

Olympisch
Net als eerder het geval was zal ook tijdens de 92ste Vierdaagse, van 15 tot en met 18 juli, Olympisch marathonloper Kamiel Maase, als beweegambassadeur van Albron, de wandelaars een hart onder de riem steken. Maase is zeker van een startbewijs voor de Olympische Spelen in Beijing. Albron is, als cateraar van het Holland Heineken Huis, met o.a. een atletenrestaurant, een snackerie en een koninklijke lounge ook in Beijing vertegenwoordigd. En de wandelsport is er nadrukkelijk aanwezig omdat wandelsportbond KNBLO-NL, moederorganisatie van Stichting DE 4DAAGSE, in het kader van de viering van zijn 100-jarig bestaan direct voorafgaand aan de Olympische Spelen een driedaags wandelfestijn in China organiseert.

Over Albron
Historie gaat meer dan 100 jaar terug. In 1997 ontstaan uit fusie tussen BRN en Service One Catering. Kernactiviteit: aanbieden van eten en drinken onder het dak van een ander. Grootste zelfstandige cateraar van Nederland met 350.000 gasten per dag in diverse sectoren zoals het bedrijfsleven, overheden, ziekenhuizen, verzorg- en verpleeghuizen, leisure en onderwijs. Jaaromzet 251 miljoen euro (2007), 4200 medewerkers, actief op meer dan 1100 locaties.