Snelgroeiende bedrijven: wie zijn dat en kun jij dat ook zijn


Digikring Groot Amsterdam organiseert op 27 maart een netwerkbijeenkomst in Pakhuis de Zwijger, Amsterdam

AMSTERDAM, 20080325 -- Digikring Groot Amsterdam organiseert op 27 maart een netwerkbijeenkomst met als onderwerp `Snelgroeiende bedrijven: wie zijn dat en kun jij dat ook zijn?'. Hoe komt het dat sommige bedrijven zich ontwikkelen tot snelle groeiers en succesvolle ondernemingen terwijl anderen - met alle respect - blijven hangen op gerommel in de marge?

Digikring Groot Amsterdam is een pluriform gezelschap dat meer interactie en kennisuitwisseling nastreeft tussen mensen die hun achtergrond hebben in de ICT en Nieuwe Media. Het gemeenschappelijke doel van de leden is het actief uitwisselen van ideeën en informatie om de kwaliteit en kwantiteit van de door de branche geleverde diensten naar een hoger plan te tillen.

Speciale gasten op deze avond zijn Diederick Bruins van Adds-up Solutions, , Armando Veringmeijer van PriceWaterhouseCoopers, Karin Loeffen van Libersy en Aldebert Wiersinga van Value Creation & Company. De bijeenkomst wordt gesponsored door PriceWaterhouseCoopers.

De ondernemers vertellen uit ervaring wat de cruciale punten zijn om snelle groeier te worden; daarnaast zullen de experts vertellen hoe zij de `high potentials' er uit weten te halen.

Bezoek www.digikring.net voor meer informatie en meld u aan voor deze avond voor ondernemend Amsterdam!





Digikring Groot Amsterdam