Dienstenbond CNV

Nieuws

18 March 2008

Overleg met OR van Vomar

CNV Dienstenbond heeft op donderdag 27 maart een overleg met de Ondernemingsraad (OR) van Vomar. CNV Dienstenbond wil in dit gesprek jouw belangen bij Vomar zo goed mogelijk behartigen en informeert daarom naar de vraag welke zaken wij volgens jou aan de orde moeten stellen. Kortom, wat speelt er in de 54 winkels, het distributiecentrum en het servicecentrum?

CNV Dienstenbond kan jouw belangen alleen goed behartigen als wij weten wat er speelt. Door het goede contact met de OR kunnen wij vervolgens snel inspelen op mogelijke problemen en ontwikkelingen. CNV Dienstenbond wordt daarom graag door jou op de hoogte gehouden.

Onderwerpen
Over welke onderwerpen kun je met CNV Dienstenbond contact opnemen? Vomar is een snel groeiende supermarktketen. Dat is goed nieuws voor het bedrijf. Maar CNV Dienstenbond kan zich voorstellen dat een sterke groei ook tot problemen leidt, zoals extra werkdruk in het DC of voor de chauffeurs. CNV Dienstenbond wordt hierover graag op de hoogte gehouden. Verder is CNV Dienstenbond uiteraard geïnteresseerd in de vraag of de cao voor de supermarkten goed wordt nageleefd binnen het bedrijf. Een belangrijk onderwerp daarbij is vaak in hoeverre je invloed hebt op je eigen werkrooster en arbeidstijden. Maar er kunnen ook andere zaken zijn die volgens jou door CNV Dienstenbond aan de orde gesteld moeten worden, zoals problemen rondom het werken op zaterdagen of feestdagen. Aan de achterzijde vind je onze contactgegevens.

Doe nu (nog) mee aan de supermarktenquête!
Komend voorjaar wordt er opnieuw onderhandeld over een nieuwe cao voor de supermarkten. Goede arbeidsvoorwaarden zijn belangrijk. Voordat de onderhandelingen voor een nieuwe cao beginnen wil CNV Dienstenbond graag weten wat jij vindt van de cao. Ben je tevreden over je salaris? Wil je meer zeggenschap over je rooster? CNV Dienstenbond wil het graag weten, zodat we deze informatie mee kunnen nemen bij de onderhandelingen voor de nieuwe cao. Doe daarom nu nog mee aan de supermarktenquête. Deze kun je online invullen. Ga vandaag nog naar www.cnvdienstenbond.nl/supermarkten!

Samen sterk!
U ziet het! CNV Dienstenbond is betrokken bij Vomar. Wij proberen jouw belangen zo goed mogelijk te behartigen. Uiteindelijk profiteert iedereen van onze inzet. Daarom is het belangrijk om ook je collega lid te maken van CNV Dienstenbond. Samen staan we immers sterk. Aan de prijs kan het niet liggen. CNV Dienstenbond is de goedkoopste vakbond binnen de branche. Zo hebben wij een compleet pakket aan rechtsbijstand waarmee je al snel EUR150 bespaart ten opzichte van andere rechtsbijstandaanbieders. Bovendien is het lidmaatschap van CNV Dienstenbond de eerste drie maanden gratis!

Lid-werft-lidactie: altijd prijs!
In de eerste helft van 2008 voeren we een speciale lid-werft-lid actie met mooie prijzen! De opzet is eenvoudig. Naast de gebruikelijke waardebon van 10 euro ontvang je bij het aanbrengen van elk nieuw lid een waardepunt. Met 3 waardepunten kun je al een fraai cadeau winnen. Maar voor het werven van 5 of 10 leden kun je kiezen uit nog mooiere cadeaus. Ga voor de actie naar onze website: www.cnvdienstenbond.nl Let op: het nieuwe lid moet wel werkzaam zijn in onze sectoren en vallen onder CNV Dienstenbond. Doe mee voor een sterkere bond en een mooie prijs!

Voor vragen over deze nieuwsbrief kun je bellen of mailen met bestuurder Wessel Breunesse. Hij is bereikbaar op 035-6460580 of via w.breunesse@remove-this.cnvdibo.nl