Gemeente Barendrecht

Persbericht gemeente Barendrecht

Gemeente verkoopt laatste kavels in Ter Leede

BARENDRECHT (donderdag 27 maart 2008) ­ Eind december 2007 is de verkoop gestart van de laats- te vrije kavels in de Barendrechtse wijk Ter Leede. Er zijn momenteel nog vier vrije kavels. Deze ka- vels, bestemd voor vrije woningbouw, variëren in prijs en grootte en zijn gesitueerd in het zuid- westen van de wijk Ter Leede. De verschillende percelen worden aangeboden door de gemeente Ba- rendrecht.

De kavels in het Ter Leede worden uitgegeven aan particulieren die er vervolgens in eigen beheer een wo- ning op realiseren. Het aanwijzen van de kandidaat-kopers geschiedt aan de hand van een loting door het notariskantoor Van Spreeuwel. De belangstellenden worden schriftelijk door de gemeente Barendrecht ingelicht over de uitslag van de loting.

Inschrijven tot 25 april
Alle belangstellenden kunnen tot 25 april 2008 hun interesse schriftelijk kenbaar maken aan de gemeente via een daarvoor bestemd inschrijfformulier dat verkrijgbaar is via het gemeentelijk Servicecentrum, (0180) 698 398, en www.barendrecht.nl. Hier kunt u ook terecht voor meer achtergrondinformatie.

Noot voor de pers,