Ingezonden persbericht


Persbericht | KPN Zakelijke Markt Film

ON ontwikkelt ondernemersfilm voor KPN

Amsterdam, 27 maart 2008 - Voor KPN realiseerde ON in de afgelopen maanden een ondernemersfilm voor het bedrijfsonderdeel Zakelijke Markt. Deze film wordt tot eind 2008 door accountmanagers van KPN meegenomen bij hun presentaties aan klanten. Daarnaast wordt de film gebruikt tijdens congressen en andere events.

Visuele effecten
In de film, geregisseerd door Daniel Bruce (Comrad), wordt het verhaal verteld van een jonge ondernemer die ­ met behulp van de communicatiemiddelen en -diensten van KPN ­ zijn bedrijfsidee omzet in een bloeiend multimediabedrijf. De film staat bol van visuele effecten: een team van 3D-designers is ruim een maand bezig geweest met de ontwikkeling hiervan. Van de originele Nederlandse versie is ook een verkorte versie ontwikkeld. Beide versies zijn in het Engels vertaald.

ON Agency
ON Agency is een creatief crossmediaal bureau. Sinds medio 2005 ontwikkelt ON onder de naam ON Agency crossmediale campagnes, interactieve platforms, games en films voor klanten als KPN, Heineken, Philips, North Sails, Hi, LG, Getronics, Lipton Ice Tea, Schiphol en Seat. Naast ON Agency heeft ON met 1200 schermen in 500 hoger segment horecagelegenheden het grootste narrowcasting netwerk van Nederland; ON Club & Bar TV.

KPN ZAKELIJKE MARKT FILM
Creatie: Daan Klaver, Mark Veldhuijzen van Zanten, Adrian Zanetti, David de Bruijne, Marvin Koppejan, Ralph Edelstein, Maarten van Huijstee
Creatief Directeur: Olivier Teepe
Account: Martijn Szepesi
Regie: Daniel Bruce
Productie: Comrad (Marc Madeleyn en Sander Verdonk) Bureau productie ON: Tim Weers
3D: ON, Unlikely, Crabsalad
Geluid: Rec Sound
Klant: KPN Zakelijke Markt
Contactpersoon: Aline van Keulen (Manager Marketingcommunicatie & PR), Peter Voogt (Senior Medewerker Communicatie), Jaap Haasnoot (Teammanager BTL Communicatie) Executiedatum: januari 2008

Website ON: www.thisison.nl

Bekijk de film: http://viewer.thisison.nl/kpnnllong