Ingezonden persbericht


Website geert wilders PVV.nl onbereikbaar sinds lancering fitna the movie volgens Uptrends.com

Alphen aan den Rijn - 27 maart 2008 - Uptrends.com, de toonaangevende provider van bereikbaarheidsmetingen voor websites en servers via wereldwijde controle stations, maakt vandaag bekend dat de website pvv.nl van Geert Wilders direct onbereikbaar is sinds het uitbrengen van Fitna the Movie.

De storing van de website van Geert Wilders pvv.nl begon om 19.18 uur. Na 5 minuten was de website weer bereikbaar voor 5 minuten om daarna weer niet bereikbaar te zijn.

Uptrends.com is wereldwijd toonaangevend op het gebied van bereikbaarheidsmetingen van websites en servers. Uptrends.com heeft als doel de bereikbaarheid en uptime van websites te verbeteren en kostbare downtijd te verminderen. Via wereldwijde controlestations kunnen websites en servers iedere 5 minuten gecontroleerd worden. Indien een website of server niet bereikbaar is worden automatisch alerts via SMS, RSS, email of MSN Messenger verstuurd naar klanten. De wereldwijde controlestations monitoren duizenden websites. Uptrends.com is opgericht door de oprichters van OneStat.com, een snelgroeiende provider van website statistieken met duizenden klanten zoals Startpagina, Transavia, TUI, VGZ en TU Delft.

Methodologie: via 8 wereldwijde controlestations worden websites continu iedere 5 minuten gecontroleerd. Zodra een website niet bereikbaar is, wordt de website door een ander controlestation gecontroleerd. Indien de website nog niet bereikbaar is wordt dit als een fout geregistreerd. De wereldwijde controlestations controleren net zolang totdat de site bereikbaar is en rapporteren dit dan weer aan de Uptrends centrale. Zo kan ook de downtijd gemeten worden.

Opmerking voor journalisten: voor meer informatie kunt u gaan naar onze contactpagina. Voor vragen kunt u ook bellen: 0172 24 33 09 en vragen naar Ir. Coen Backer, Directeur Uptrends.com.