Eenmalige laatste oplage uniek spel: Monopoly editie Hoeksche Waard


HOEKSCHE WAARD, 20080327 -- Door de aanhoudende vraag van enthousiaste consumenten naar Monopoly editie Hoeksche Waard heeft Polder Leisure Games besloten om het unieke spel voor de laatste keer in beperkte oplage te produceren. Het Hoekschewaardse spel is voor de eerste maal eind 2006 op de markt gebracht.

Monopoly editie Hoeksche Waard is volledig opgebouwd uit beelden, straten en dorpen uit de Hoeksche Waard. Vanaf start tot aan de gevangenis loopt u onder andere door de L.J. Costerstraat en Steenenstraat in Oud Beijerland door naar de Zuiddijk in Maasdam en de Dorpstraat in Zuid Beijerland. Tot aan vrij parkeren komt u onder andere door de Anthonie van Leeuwenhoekstraat in Strijen en de wijk De Grienden in Puttershoek. De overige twee zijden voeren u door Goudswaard, 's-Gravendeel, Heinenoord, Strijensas en Numansdorp. Mocht u op Kans of Algemeen Fonds komen dan loopt u bijvoorbeeld de kans een prijs te winnen in een wedstrijd voor een nieuwe smaak van Hoeksche Chips.

Monopoly editie Hoeksche Waard is een officieel door HASBRO gecertificeerd monopolyspel dat in december 2006 voor de eerste maal zeer succesvol werd uitgebracht door het jonge Hoekschewaardse vriendenbedrijf Polder Leisure Games.

Wilt u meer weten over het unieke spel Monopoly editie Hoeksche Waard of een exemplaar reserveren? kijk dan op de website www.polder-leisure.nl of bel met 078 676 0007.





Ingezonden persbericht