Allochtone Viervoeters integreren in Nederland en België


ST AGNAN, 20080327 -- Meer en meer honden en katten komen naar Nederland en België vanuit Griekenland, Turkije, Spanje e.o. moeten zij ook integreren? Inburgeringcursussen volgen en Nederlands leren blaffen of miauwen? Slagen zij erin om zich in onze maatschappij te handhaven? En is dit de oplossing voor het zwerfdierenprobleem?

Boek
Het boek Allochtone Viervoeters is een boek van deze tijd. Het naar Nederland halen van honden en katten uit het buitenland staat steeds vaker ter discussie. Het probleem van de zwerfdieren in de wereld wordt alleen maar groter. Het boek (370 pag.) biedt behalve 60 verhalen van Allochtone Viervoeters ook adviezen voor wie een hond of kat uit het buitenland wil adopteren en daarnaast informatie over de situatie van zwerfdieren in de wereld.

Medewerking
Brabander van het Jaar 2007, Els Adams heeft het voorwoord geschreven, vele nationale en internationale organisaties hebben hun medewerking verleend. Dierenarts Peter de Lint heeft het medische deel verzorgd. Van elk boek gaat 1 euro naar de Stichting No Kill Europe.

Auteur
Betty Mercey-Heideman (45) is voormalig oprichtster van een organisatie die zich inzet voor het lot van de honden in Spanje. Naast fotografe is zij auteur van lesboeken, schrijft zij columns in diverse bladen en brengt maandelijks het E-Magazine NIEUWSgierig uit.

Prijs
Het boek Allochtone Viervoeters kost ¤ 17,95 en is vanaf medio mei verkrijgbaar in de boekhandel en via bol.com.

Bestellen:

Allochtone Viervoeters
Allochtone Viervoeters
Heideman, B.


Het boek is nu reeds te bestellen via de site boeken.dierenzaken.net. ISBN nummer 978 907 150 1197.