Ingezonden persbericht


Persuitnodiging

Uitreiking Hunkemöller cheque KWF Kankerbestrijding door Do!

Brand ambassador Do zal uit naam van Hunkemöller op 27 maart een cheque uitreiken aan KWF Kankerbestrijding ten bate van de strijd tegen borstkanker. Dit zal om 13:00 uur plaatsvinden op het hoofdkantoor van KWF Kankerbestrijding te Amsterdam.

Deze donatie is het resultaat van acties van Hunkemöller over het jaar 2007. De opbrengst van de 3e BH gratis promotie van de maand oktober, de bijdrage die de werknemers van Hunkemöller hebben geleverd door middel van een salaris donatieprogramma, waarvan het bedrag is verdubbeld door de directie van Hunkemöller, en de gelddonatie van leveranciers van Hunkemöller hebben uiteindelijk geresulteerd in een fantastisch bedrag. Met trots kan gezegd worden dat dit bedrag weer hoger is dan vorig jaar!

Facts & Figures
Borstkanker is de meest voorkomende kanker bij vrouwen. 1 op de 8 vrouwen in Nederland heeft kans op borstkanker, 75 % van de patiënten is ouder dan 50 jaar en 1 op de 20/25 vrouwen zal uiteindelijk aan deze ziekte overlijden. KWF Kankerbestrijding financiert wetenschappelijk onderzoek naar borstkanker, voorlichting en ondersteuning van patiënten.

Sinds 2004 steunt Hunkemöller KWF Kankerbestrijding.

Graag nodigen we u uit om op 27 maart om 13:00 uur deze uitreiking bij KWF Kankerbestrijding op Delflandlaan 17 te Amsterdam bij te wonen.