Ingezonden persbericht


Kas van Iersel nieuwe station voice van Sky Radio 101 FM

Van Iersel onderdeel van nieuwe vormgeving Sky Radio

Naarden, 27 maart 2008 | Kas van Iersel wordt de nieuwe station voice van Sky Radio 101 FM. De komst van Van Iersel naar Sky Radio is onderdeel van de vernieuwde sound die vanaf eind april 2008 te horen is op dit radiostation.

Vanaf eind april is Kas van Iersel de nieuwe stem van Sky Radio 101 FM. Hij zal dagelijks, naast station voice Tanja Jess, te horen zijn op het radiostation. De stem van Kas past goed bij de nieuwe muziekmix die sinds begin dit jaar op Sky Radio is te horen. Tegelijkertijd met de start van Kas van Iersel zullen ook nieuwe jingles te horen zijn op Sky Radio.

Kas van Iersel heeft een bekende en veelzijdige stem. Zo is hij iedere werkdag te horen als voice over bij het tv-programma RTL Boulevard en tot eind april is hij de station voice bij Radio Veronica.

Kas van Iersel: "Het is een eer om station voice te zijn van de zender met wekelijks de meeste luisteraars van Nederland. Iedere week mag ik gastheer zijn voor ruim 3,5 miljoen luisteraars. Ik kijk dan ook zeer uit om bij Sky Radio 101 FM aan de slag te gaan."

Uunco Cerfontaine, Program Director Sky Radio 101 FM: "We zijn al enige tijd druk bezig om de sound van Sky Radio te fine tunen. Dat geldt voor de muziek op de zender, waarbij je ziet dat er gelukkig weer steeds meer 'echte mooi geproduceerde popmuziek' populair is. Hierbij willen we ook de sound van onze jingles en vormgeving laten aansluiten. We zijn momenteel bezig met de productie van een echt modern feel good-pop jinglepakket. Met Kas als nieuwe station voice gaat dat perfect matchen."

Ab Trik, CEO Sky Radio 101 FM: "Wij zijn erg blij met de komst van Kas van Iersel naar Sky Radio 101 FM. Kas is zeer bekwaam en heeft één van de meest veelzijdige stemmen van ons land. Daarom past hij erg goed bij Sky Radio dat met miljoenen luisteraars een breed luisteraarsprofiel heeft, van jonge moeders tot de ervaren zakenman."

Sky Radio 101 FM
Sky Radio 101 FM is de non-stop muziekzender van Nederland met 'meer muziek, meer variatie'. Zonder dj's maar met de meeste muziek en elk uur nieuws, weer en verkeersinformatie is Sky Radio 101 FM in heel Nederland in de ether te ontvangen tussen 101.0 FM en 101.9 FM, op de kabel, via internet, mobile streaming, Canal Digitaal op de Astra satelliet en Digitenne.

Noot voor de redactie -