Gemeente Valkenswaard

CD-presentatie Blokfluit bij Centrum voor Muziek en Dans

CD-presentatie Blokfluit bij Centrum voor Muziek en Dans

Blokfluitisten van het Centrum voor Muziek en Dans hebben een heuse cd opgenomen. Dat je niet altijd minimaal vijftien jaar hoeft te spelen en een conservatoriumdiploma op zak moet hebben om een cd op te nemen, blijkt uit dit initiatief. Ook voor net beginnende blokfluitisten is ruimte gemaakt op dit schijfje. Blokfluitdocente Els Raap nam het initiatief voor dit project. Samen met opnametechnicus Joop Snik zorgde ze voor de optimale condities om leerlingen de gelegenheid te geven hun 'meesterwerkje' digitaal vast te leggen.

Natuurlijk hoort bij het opnemen van een cd ook een presentatie. Deze vindt plaats op vrijdag 28 maart tussen 19.30 en 20.30 uur in zaal 9/10/11 op de eerste etage van Cultuurcentrum De Hofnar in Valkenswaard. Leerlingen zullen dan het stuk spelen dat ook op de cd terecht is gekomen. De cd is verkrijgbaar voor vijf euro. De toegang voor de presentatie is geheel gratis.

Voor meer informatie is de administratie van het Centrum voor Muziek en Dans bereikbaar op werkdagen tussen 9.30 - 17.00 uur op telefoonnummer 040-2083591.

080321-blokfluit