Gemeente Reimerswaal


Nationale Sportweek

Geplaatst op: 26-03-2008
door: ()

NATIONALE SPORTWEEK
vrijdag 28 maart tot en met zaterdag 5 april 2008

Het is zover: De Nationale Sportweek staat voor de deur!!! En er is een hoop te doen in de gemeente Reimerswaal. Vanuit de gemeente worden er allerlei activiteiten georganiseerd: binnen of buiten, demo´s en clinics, voor jong en oud. Kijk op de kalender, bijgevoegd bij dit krantje, welke activiteiten er zijn. Daarnaast stellen verscheidene sportverenigingen hun lessen open, zodat iedereen eens een kijkje kan komen nemen en een keertje mee kan doen met de les. Zo kan iedereen ontdekken wat voor sport hij of zij leuk vind. Sommige lessen hebben, in het teken van de Nationale Sportweek, een speciaal tintje gekregen. De les wordt extra leuk gemaakt!
Als je wilt weten waar en hoe laat de activiteit plaats vind, klik hier of bel naar Ellen Jansen op nummer 0113 - 395 344.

Kies de activiteiten uit waaraan je mee wilt doen, en zet ze in je agenda!

Als je je wilt inschrijven voor een activiteit kan dit op meerdere manieren. Kijk bij de beschrijving van de activiteit óf je je moet inschrijven, want dit is niet voor alle activiteiten een vereiste.

Verschillende mogelijkheden van inschrijven:

·Digitaal aanmelden: klik hier en vul je gegevens in.
·Inschrijven via mail: stuur een mail naar het adres wat vermeld wordt bij de activiteit.

De gemeente Reimerswaal daagt iedereen uit om mee te doen aan allerlei leuke activiteiten in deze week!

Heeft u vragen? Dan kunt u contact opnemen met Ellen Jansen via e.jansen@reimerswaal.nl of op telefoonnumer 0113 - 395 344 op woensdag, donderdag en vrijdagmorgen.

Kijk ook eens op
www.reimerswaal.nl/samenleving en www.nationalesportweek.nl