Bluecircle tv productie


Zoektocht naar Nederlads talent begint 2008-03-27 16:06:15 Holland's Got Talent, Nederlands grootste talentenjacht, start vrijdag 28 maart om 20.30 uur bij SBS. Beatboxen, buikspreken, acrobatiek, goochelen, slangen bezweren, neusfluiten, zang, ballroom- of doggydance: werkelijk elk talent kan op auditie komen. Solo of met een groep, amateur of professional, piepjong of al wat ouder. Holland's Got Talent kent geen grenzen!

Welke ster zal deze zoektocht opleveren? Zeker is dat iemand met een heel bijzonder talent gaat winnen. Haast iedereen kent het verhaal van de telefoonverkoper Paul Potts die heel Engeland met zijn operazang tot tranen wist te roeren in Britain's Got Talent. Voordat hij zijn aria inzette had niemand gedacht dat hij een ster zou worden. Wellicht bevindt zich in Nederland ook zo'n ongekend talent. En Holland's Got Talent is op zoek naar diegene.

Iedere show staat garant voor een bomvol programma van buitengewone acts en unieke performances, uitgevoerd door mensen met een passie. Gerard Joling trekt zijn glitterpak aan voor de presentatie. De jury bestaat uit ervaren entertainmentkenners. Talentscout Henkjan Smits, showbizz-woman Patricia Paay en de spreekstalmeester en directeur van Circus Renz, Robert Rondey, weten als geen ander een goede act te herkennen.

Ook de expertise van het publiek en de kijkers thuis wordt ingezet. De jury neemt de reacties van de toeschouwers uit de zaal namelijk mee in haar beoordeling. Tijdens de liveshows speelt de mening van de kijkers een cruciale rol. Zij kunnen dan op hun favoriet stemmen.

De zoektocht naar het ultieme talent start in het theater, waar de audities worden gehouden. De meest leuke, mooie en spannende acts gaan door naar de liveshows in de studio. 30 mei vindt de ontknoping plaats. In de allesbeslissende finaleshow wordt bekend gemaakt wie Nederlands nieuwe talent is. De winnaar verdient een prijs waar elke artiest van droomt.