Gemeente Enschede

TETEM II 28 en 29 maart Multi Solo-expositie

Opening Vrije Ruimten in Roombeek

Op 28 maart 2008 worden de Vrije Ruimten officieel en feestelijk geopend met een grote Multi Solo-expositie. De Vrije Ruimten zijn onder andere het Balengebouw en Tetem II. De Vrije Ruimten bieden curatoren, culturele instellingen, kunstenaarsinitiatieven, onderwijsinstellingen en andere organisatoren de mogelijkheid om culturele activiteiten in Enschede te ontwikkelen.

Vrije Ruimten
Een aantal locaties in de wijk Roombeek maken deel uit van het Vrije Ruimten plan van de gemeente Enschede. De Vrije Ruimte hebben tot doel het bieden van een podium en expositieruimte voor iedereen die een bijdrage wil en kan leveren aan het kunstzinnige en culturele klimaat van Enschede.

Veelzijdige openingsexpositie
Met de openingsexpositie wordt het open karakter van de Vrije Ruimten benadrukt en versterkt. Tijdens de tentoonstelling zijn uiteenlopende werken te zien van kunstenaars uit heel Nederland. Er worden werken tentoongesteld uit verschillende disciplines zoals schilderkunst, beeldhouwkunst, tekenkunst, fotografie en installaties. De Multi Solo-expositie is een creatieve mengeling van jong, oud, opkomend, gevestigd en onontdekt talent; open voor alle kunstenaars die bij willen dragen aan deze spraakmakende en grootschalige expositie in bruisend Enschede.

Opening
28 en 29 maart 2008 van 15.00 uur tot 22.00 uur. Tetem II
Hulsmaatstraat 35
7523 WG Enschede
www.vrijeruimten.nl
www.roombeek.nl

27 maart 2008