WiXi Discussie Telefoon primeur Geert Wilders

28/03/2008 10:52

Wixi

Delft, 28 maart 2008 - Publiek debat over Fitna heeft primeur met introductie van WiXi Discussie Telefoon. Doorverbindspecialist WiXi 1890 introduceert Discussie Telefoon waar bellers meningen uitwisselen over hetzelfde onderwerp. Deelnemers bellen 0900-0100 en zeggen het trefwoord Geert Wilders tegen de WiXi computer. De beller neemt dan automatisch deel aan de telefonische discussie over Geert Wilders. Iedereen kan de WiXi Discussie Telefoon bellen op 0900-0100 en eigen discussiethema's aanvragen op wixi.nl.

Bij WiXi 1890 nummerinformatie geven medewerkers het gevonden telefoonnummer en verbinden daarna gratis door. Bij WiXi 0900-0100 praat de beller eerst met de WiXi computer. De nieuwe dienst WiXi Discussie Telefoon is voor telefonisch uitwisselen van meningen met een onbeperkt aantal deelnemers in groepen van acht. Met het trefwoord Geert Wilders neemt de beller deel aan de discussie over Geert Wilders en Fitna the movie. Deelnemers blijven onbekend en spreken vrijuit over hun mening.





http://www.wixi.nl


Noot voor de redactie:


Noot voor de redactie
WiXi is specialist in telefonisch doorverbinden. Bij Nummerinformatiedienst 1890 (1,30 pg) worden bellers door WiXi telefonisten doorverbonden, powered by KPN. Bij doorverbinden op basis van spraaktechnologie is WiXi marktleider met innovatieve diensten via 0900-0100 (20 cpm).

Bij WiXi 0900-0100 diensten worden bellers doorverbonden na het uitspreken van een geregistreerd trefwoord. Trefwoorden zoals de naam van een bedrijf, vriend of collega worden op wixi.nl gratis geregistreerd. Bij Discussie Telefoon wordt de beller doorverbonden naar de discussiegroep met dezelfde naam als het trefwoord. Het aanvragen van discussiethema's op wixi.nl is gratis. Bestaande discussiethema's zijn Voetbal Nu, Filerijden en Vandaag in de Krant. WiXi adviseert deelnemers op ieder heel uur, spitsuren en rondom wedstrijden discussies te starten voor voldoende deelnemers.