Politie Flevoland

Taxichauffeur bestolen

Lelystad, 28-03-2008 o Woensdagavond werd op de Kustrif in Lelystad een 46-jarige taxichauffeur op brutale wijze bestolen. Nadat de chauffeur door de verdachte was geslagen wist deze het navigatiesysteem en een portemonnee buit te maken. De verdachte vluchtte hierna in onbekende richting. De taxichauffeur alarmeerde direct de politie via 1-1-2 alarm. De recherche de politie Lelystad heeft de zaak in onderzoek.

Rond 23.00 uur reed de chauffeur voor een taxirit naar de Kustrif in Lelystad. Terwijl hij daar stond te wachten werd plotseling het portier van de taxi geopend en werd de taxichauffeur geslagen. Door de verdachte werd vervolgens het navigatiesysteem van de voorruit getrokken. Later ontdekte de chauffeur dat ook zijn portemonnee met het rittengeld was gestolen. In de portemonnee zat een nog onbekend geldbedrag. De taxichauffeur raakte niet gewond.

Uw tip

Personen die iets gezien of gehoord hebben worden dringend verzocht contact op te nemen met de recherche van het district Noord via: 0 9 0 0 8 8 4 4

Anoniem een tip doorgeven kan via Meld Misdaad Anoniem op nummer :

0 8 0 0 7 0 0 0