AutoRai

Kleurenpalet Suzuki Swift uitgebreid

(3/28/2008)
De Suzuki Swift is binnenkort leverbaar in twee sprankelende nieuwe kleuren. Vanaf april 2008 kunnen klanten de populaire Suzuki ook in de kleur Green Metallic of Lagoon Turquoise bestellen.

De kleuren zijn ontwikkeld voor Suzukiâs nieuwste model, de compacte- MPV Splash. Die is in tien carrosseriekleuren verkrijgbaar, waaronder de genoemde Green Metallic en Lagoon Turquoise. Deze frisse kleuren zijn vanaf april ook beschikbaar voor alle uitvoeringen van de Suzuki Swift (uitgezonderd de Swift Sport). Daarmee komt het aantal kleuren waaruit consumenten voor dit model kunnen kiezen op maar liefst 18!

Grote diversiteit aan uitrustingsniveaus
Behalve een grote diversiteit aan kleuren, biedt de Suzuki Swift ook een uitgebreide keus aan uitrustingsniveaus. Voor de Swift 3-deurs zijn dat er 4 en de Swift 5-deurs telt 5 uitrustingsniveaus.

De Swift Shogun is net als de populaire Exclusive, een zeer complete versie van de Swift. De Swift 1.3 Exclusive 4Grip is een vierwielaangedreven uitvoering die garant staat voor een uitmuntende wegligging onder alle omstandigheden. Standaard zijn deze autoâs voorzien van zes airbags, ABS met elektronische remkrachtverdeling (EBD), mistlampen in de voorbumper, lichtmetalen velgen, elektrisch bedienbare zijruiten vóór en achter, en een radio/CD-/MP3-speler met bedieningstoetsen op het stuur.

Sterke persoonlijkheid
De Suzuki Swift mag zich verheugen in een grote populariteit. Zijn sportieve en gedurfde ontwerp geven hem een sprekende en sterke persoonlijkheid. De auto is vooral erg praktisch dankzij zijn royale bagageruimte en biedt ruim voldoende zitplaats voor vier volwassenen (3-deurs) of vijf volwassenen (5-deurs).

Bestuurders kijken uit op een modern vormgegeven dashboard, waarin de snelheidsmeter centraal in het instrumentarium is geplaatst. In het midden van het dashboard (vanaf uitrustingsniveau Comfort) bevindt zich een multifunctioneel informatiepaneel. Het in hoogte verstelbare stuurwiel en de hoogteverstelling van de bestuurdersstoel (vanaf uitrustingsniveau Comfort) zorgen dat de bestuurder zich helemaal thuis voelt in de Suzuki Swift.