Ingezonden persbericht




PERSBERICHT
maart 2008

Doe Een Wens-ambassadeur Wendy van Dijk reikt Gouden DVD uit

Afgelopen dinsdag werd hoofdsponsor RVS in het zonnetje gezet door Wendy van Dijk, ambassadeur van Doe Een Wens Stichting Nederland. De stichting, die wensen vervult van ernstig zieke kinderen, verraste RVS directeur Roland Boekhout met een symbolische Gouden DVD als blijk van waardering voor de goede samenwerking. De gouden status is tevens een ludiek bedankje voor de geweldige resultaten van het, door RVS gesponsorde, televisieprogramma Doe Een Wens. Wendy liet, namens Doe Een Wens, weten dat de samenwerking een grote winst voor de hele organisatie is.

RVS is een financiële dienstverlener en geeft persoonlijk financieel advies bij klanten thuis. Het bedrijf is al bijna drie jaar hoofdsponsor en ondersteunt de stichting op verschillende manieren. Naast de jaarlijkse financiële support werkt RVS ook mee om nieuwe donateurs te werven en organiseren zij, samen met Doe Een Wens, activiteiten om de naamsbekendheid van de stichting te vergroten. Zo heeft RVS in 2007 een drietal televisieprogramma's gefinancierd, waarmee meer dan 5,1 miljoen mensen zijn bereikt. Verder is er een `Wensverzekering' in het leven geroepen. Met deze symbolische verzekering wil RVS, door het werven van donateurs, zieke kinderen ervan verzekeren dat hun liefste wens in vervulling kan gaan. Ook het personeel van RVS is actief betrokken bij de samenwerking: financieel adviseurs stimuleren scholen om donateurs voor Doe Een Wens te werven, per tien donateurs stelt RVS een laptop ter beschikking. Daarnaast zet de hoofdsponsor ook haar callcenter in voor het werven van donateurs voor de stichting.

RVS directeur Roland Boekhout: "Doe Een Wens realiseert met hun vrijwilligers op een fantastische manier de wensen van kinderen. Wij voelen ons als bedrijf daar nauw bij betrokken en daarom zijn wij ook zo enthousiast over ons hoofdsponsorschap".

Met het uitreiken van de Gouden DVD, dat symbool staat voor de goede samenwerking, onderstreept Doe Een Wens het belang van een partnerschap op maat. "Het is mooi om te zien hoeveel je als stichting kunt bereiken door de handen ineen te slaan met een partner als RVS" aldus Wendy van Dijk "We hopen dat de samenwerking de komende jaren nog vele mooie resultaten zal opleveren".


---