Ingezonden persbericht


Persbericht

Nieuwe website voor Kunst en Cultuur Noord-Holland

Haarlem, 28 maart 2008 - Vandaag lanceert Kunst en Cultuur Noord-Holland haar nieuwe website www.kcnh.nl. Publiek, overheid, artiesten, bedrijven en instellingen kunnen vanaf nu veel gerichter specifieke informatie vinden over kunst- en cultuurprojecten in Noord-Holland. Ook het nieuwe Jaaroverzicht 2007 is hier te downloaden.

Kunst en Cultuur Noord-Holland maakt zich sterk voor een levendig cultuurklimaat in Noord-Holland. De website van Kunst en Cultuur Noord-Holland fungeert als een portal voor de vele multidisciplinaire projecten die de organisatie initieert, ondersteunt of organiseert. Voorbeelden zijn theaterfestival Karavaan, het innovatieprogramma Created in Noord-Holland, CBK Noord-Holland, Plug Out, UITwaaier, Westfriese Omringdijk, Noord-Holland Biënnale en Allerzielen Alom. De website maakt zichtbaar hoe breed het werkterrein is van Kunst en Cultuur Noord-Holland.

Wilt u meer weten over Kunst en Cultuur Noord-Holland? Vandaag verschijnt ook het Jaaroverzicht 2007. U kunt het overzicht downloaden vanaf de pagina Publicaties.

Binnenkort verschijnt ook de driemaandelijkse digitale nieuwsbrief van Kunst en Cultuur Noord-Holland. U kunt zich op de website gratis aanmelden voor deze nieuwsbrief.



Ingezonden persbericht