Ingezonden persbericht


Breda, 28 maart 2008

iCTRL wordt sponsor van Renger van der Zande

iCTRL wordt sponsor van de Nederlandse autocoureur Renger van der Zande, die dit jaar zijn tweede seizoen in de F3 Euroseries rijdt. Het informatiemanagementbedrijf uit Culemborg zal de sponsoring inzetten voor relatiemarketing en het creëren van merkbekendheid. Het logo van iCTRL zal dit jaar prominent op de racehelm van Renger te zien zijn.

"Ik ben ontzettend blij met mijn nieuwe sponsor iCTRL", reageert Renger van der Zande. "Racen is een perfecte analogie voor hun producten en diensten. Het is geweldig dat ik weer een mooi merk als sponsor heb gekregen en het motiveert mij des te meer om dit jaar te scoren. Graag wil ik iCTRL bedanken voor het vertrouwen in mij als racecoureur."

Rob Vonk, algemeen directeur van iCTRL, vertelde over de sponsordeal met Van der Zande: "'Turning information into understanding', dat is wat wij doen. Toen het management van Renger ons benaderde voor sponsoring waren we eerst zeer verrast. Maar al snel waren we ervan overtuigd dat het steunen van een jonge talentvolle racecoureur zeer interessant is voor het in de markt zetten van ons nieuwe merk en relatiemarketing. Wij verwachten dan ook erg veel van deze, voor ons nieuwe vorm van communicatie. Wij verheugen ons op de eerste race en wensen Renger een zeer succesvol seizoen toe."

Het partnership tussen iCTRL en Renger van der Zande is gefaciliteerd door GR8industries.com, het sportsmarketingbureau dat verantwoordelijk is voor zijn management.

Over iCTRL: iCTRL is een handelsnaam van ComtechDDS B.V. ComtechDDS B.V. is in 2006 ontstaan uit de samenvoeging van Data & Document Solutions BV (DDS) en Comtech Houten BV. Later is daar ook Salience BV aan toegevoegd. Door de samenvoeging van Comtech Houten en DDS, beiden erg vertrouwde bedrijven in de documentatiebranche, is er een complete dienstverlener ontstaan op het gebied van het creëren, vertalen en publiceren van productinformatie en informatie rond productieprocessen. Door de toevoeging van Salience is het ook mogelijk om bedrijven te ondersteunen bij het optimaliseren, beheren en toegankelijk maken van productinformatie.

Om het samengaan van de drie bedrijven te bekrachtigen, is per 1 januari 2008 gekozen voor een nieuwe handelsnaam: iCTRL. Met de ondertitel 'turning information into understanding'. Een naam die samen met de slogan precies zegt wat iCTRL doet. iCTRL helpt immers organisaties om hun informatie rond producten en processen begrijpelijk en toegankelijk te maken. Ook helpt iCTRL bij het structureren en managen van deze informatie. Met als resultaat begrijpelijke productinformatie en procesbeschrijvingen die tijdig op de juiste plaats en via het gewenste medium ter beschikking komen voor de juiste personen.

Bezoek voor meer informatie www.ictrl.eu of www.trustrenger.com.