Ingezonden persbericht


PERSBERICHT
'Kroon op de inbreng van honderdduizenden vakantiegangers'

Zoover meest innovatieve website volgens vakjury prestigieuze Thuiswinkel Awards

Nijmegen, 28 maart 2008 - Zoover, de website met onafhankelijke vakantiebeoordelingen door en voor kritische consumenten, heeft de Webwinkel Innovatieprijs gewonnen. Op het Thuiswinkel Awards Gala in Huis ter Duin in Noordwijk kreeg directeur Rob Driessen gisteravond de prestigieuze prijs uitgereikt door Roel Pieper, voorzitter van de Thuiswinkel Awards. De Thuiswinkel Awards vakjury is vooral onder de indruk van de toepassing van interactieve televisie door Zoover, de klantgerichte en verfijnde zoekfunctionaliteit voor het vinden van een ideale vakantieaccommodatie en de mogelijkheid informatieve vakantievideo's op Zoover te plaatsen.

Trots op onze beoordeelaars
,,Ik ben bijzonder trots," reageert Rob Driessen. ,,Maar de eer komt vooral toe aan de honderdduizenden mensen die hun beoordelingen op Zoover zetten. Wij kunnen wel allemaal leuke innovaties toepassen, maar de miljoenen die Zoover raadplegen alvorens hun vakantie te boeken, bezoeken Zoover vooral omdat ze het onafhankelijke oordeel van andere vakantiegangers vertrouwen. Aan die formule danken wij ons succes en onze onstuimige groei, ook in het buitenland." Inmiddels is er naast www.zoover.nl nu ook Zoover in: België www.zoover.be, Frankrijk www.zoover.fr, Duitsland www.zoover.de, Groot-Brittannië www.zoover.co.uk, Spanje www.zoover.es, Zweden www.zoover.se, Italië www.zoover.it en Denemarken www.zoover.dk. Andere landen volgen in de loop van dit jaar.

Video´s op Zoover plaatsen is helemaal in
Met de verkiezing laat Zoover de twee andere genomineerden, ABN AMRO en KPN, achter zich. ,,Een reden temeer om blij met deze prijs te zijn", vindt Driessen. ,,Deze mededingers zijn natuurlijk ook niet de minsten op het web en dat wij daar als jonge onderneming nu al bovenuit steken, is echt heel bijzonder. Ook dat zie ik als een kroon op het werk van de mensen die de beoordelingen inbrengen. Zij maken op Zoover immers volop gebruik van de innovaties, zoals het plaatsen van video's over accommodaties en bestemmingen."

Over Zoover.nl
www.Zoover.nl is een onafhankelijke en gratis vakantiewebsite waarop vakantiebestemmingen en accommodaties zoals hotels, appartementen, vakantieparken en campings worden beoordeeld. Door reizigers, voor reizigers. Daarnaast is direct te zien waar een accommodatie kan worden geboekt en kunnen er vakantiefoto's en -video's worden toegevoegd. Verder wordt er wekelijks een digitale nieuwsbrief verstuurd waarin de aanbiedingen van de beste accommodaties zijn opgenomen.



Ingezonden persbericht