Itteren


1-mar-2008, Han Hamakers

Uitnodiging,

We hebben u nodig.
Als Dorpsraad proberen we een bijdrage te leveren aan Itteren als een gemeenschap.
De gemeente heeft ons uitgedaagd om aan te geven wat Itteren in de toekomst wil.
Die uitdaging hebben we aangenomen, dit willen en kunnen we echter niet alleen doen. Het is belangrijk om hier een zo duidelijk als mogelijk beeld over te vormen en een zo breed als mogelijk draagvlak te creëren. Dit willen we uiteraard samen met u doen, we hebben daarbij iedereen die iets met in of voor Itteren wil nodig. Iedereen is van harte uitgenodigd hierover mee te denken en mee te praten, dus u ook voor diegene onder ons die nu misschien nog geen mening hierover hebben. Samen met u hopen we een eind in de goede richting te komen. Deze avond is bedoeld voor alle inwoners van Itteren, dus voor u!

Wat hebben we gedaan?
We hebben geprobeerd om datgene dat in Itteren speelt in een schema (mindmap) te zetten, hetgeen waarschijnlijk niet compleet is. We hebben gezocht naar mensen die iets speciaals voor Itteren doen en hun uitgenodigd daar iets over te komen vertellen: over wat ze doen en wat ze zouden willen doen.
Tot onze verrassing ging vrijwel iedereen daar enthousiast op in.

Wat vragen we van U?
In de eerste plaats: Kom op 28 maart naar het St.Martinushoes. U krijgt dan informatie over alles wat in Itteren speelt: van de verenigingen, de school, de kerk, de natuur, de winkel enz. Ook krijgt u de kans om op alles te reageren, alles te vragen wat u wilt en invloed uit te oefenen op de toekomst van Itteren. Wij zullen we u vragen welke zaken u nou echt het meest belangrijk acht voor Itteren.

We gaan naar het St.Martinushoes omdat daar de grootste zaal is en we denken dat veel mensen zowel jong als oud erg betrokken zijn met het wel en wee van ons allen zo geliefde Itteren. Stel ons niet teleur en kom.

U bent van harte welkom.
Namens de Dorpsraad
Joop Verhulst - voorzitter