Deelgemeente IJsselmonde Rotterdam

Rapidschaaktoernooi bij Schaakvereniging IJsselmonde

U kunt nog meedoen op 28 maart

Als slotavond van een serie van vier avonden houdt Schaakvereniging IJsselmonde op 28 maart een Rapidschaaktoernooi. De schaakclub organiseert de avond in samenwerking met de Schaakverenigingen Barendrecht, Eeuwig Schaak (Ridderkerk) en Lombardijen. Op deze avond zijn ook thuisschakers van harte welkom.

Het toernooi kende elke avond drie groepswinnaars. Op deze laatste avond krijgen de nummers één tot en met drie van elke groep een beker. Het toernooi is niet alleen voor de leden van de organiserende verenigingen, maar ook voor de thuisschakers. Om deze thuisschakers kennis te laten maken met het schaken bij een club, zijn er drie groepen gemaakt die naar sterkte zijn ingedeeld. De avond bestaat uit drie partijen die u speelt met een tempo van 20 minuten per persoon per partij (maximaal 40 minuten per partij).

Geïnteresseerden kunnen tijdens de slotavond op 28 maart meespelen. U kunt zich deze avond aanmelden tot uiterlijk 19.45 uur, waarbij geldt hoe eerder, hoe beter. De slotavond begint om 20.00 uur en duurt tot uiterlijk 23.30 uur. Locatie: wijkgebouw Het Zaaltje, Sportsingel 62. Deelname is gratis, inclusief de eerste consumptie.

Voor meer informatie of aanmelden kunt u terecht op de website van Schaakvereniging IJsselmonde: www.lvpres.nl/svijsselmonde of bij Stanley Brabers: sbrabers@lvpres.nl of 010-4791461 en 06-53273358.