Ingezonden persbericht


BusinessBase benoemt Wouter Bolweg tot Sales Manager

Utrecht, 28 maart 2008 - BusinessBase, leverancier van web-based bedrijfssoftware voor middelgrote en grote bedrijven in de TMT-markt (technologie, media en telecom) en professionele dienstverlening, benoemt Wouter Bolweg (29) tot Sales Manager. In zijn nieuwe functie is Bolweg verantwoordelijk voor het opstarten van zowel nationale als internationale verkooptrajecten. Tevens is hij lid van het managementteam.

Voordat Bolweg bij BusinessBase begon, was hij onder andere werkzaam als Account Manager bij Mavim, waar hij leiding gaf aan een driekoppig marketingteam. Hieraan voorafgaand werkte hij bij Exact Software als Reseller Sales Support-medewerker.

"BusinessBase spreidt zijn vleugels uit in het buitenland. Dit betekent voor mij dat ik niet alleen de sales in Nederland manage, maar ook in de Verenigde Staten aan slag mag", zegt Bolweg. "In dat laatste ligt voor mij de grote uitdaging."

"We zijn erg verheugd met de komst van Wouter. Hij is een echte doorzetter en bijzonder vastberaden. Met zo'n instelling kunnen we het ver schoppen in de Verenigde Staten", zegt CEO Emo Prins van BusinessBase.

Wouter Bolweg studeerde heao Commerciële Economie en Beleid, en Communicatie en Organisatie aan de Vrije Universiteit Amsterdam.

Over BusinessBase
BusinessBase is een gespecialiseerde Microsoft CRM Solutions Partner. Daarnaast levert BusinessBase aanvullende web-based add-ons met functionaliteit voor Voorraad, Projecten en Contracten onder de naam BB.Net. De web-based software BB.Net stelt iedere organisatie in staat zelfstandig en snel software te implementeren en te gebruiken. Iedere organisatie en individuele gebruiker wordt direct empowered. Door gebruik te maken van de modernste technologieën, is BB.Net een unieke, toekomstbestendige productlijn. BB.Net is volledig web-based en schaalbaar, en biedt uitgebreide mogelijkheden tot personalisatie door uzelf. Dit maakt BB.Net uniek in de wereld. Voor de ontwikkeling van BB.Net maakt BusinessBase gebruik van topspecialisten in diverse landen, waaronder Nederland, de Verenigde Staten, India, Italië en Oekraïne. Vanaf 1998 is BusinessBase actief op de Nederlandse markt. BusinessBase heeft inmiddels meer dan 600 - ook internationaal opererende - klanten. BusinessBase is Microsoft Certified Partner, lid van de Microsoft Partner Research Panel en lid van de CRM Association.

Ingezonden persbericht