Blijven of teruggaan


Een interactief avondje Suriname

UTRECHT, 20080322 -- Op vrijdag 28 maart organiseert Tori Oso Utrecht een thema avond, i.s.m. het Nederlands Migratie Instituut (NMI). Het thema luidt: `Blijven of teruggaan' en start om 19.30 uur in Cultureel Centrum OASE aan de Cartesiusweg 11 te Utrecht.

Voor velen is de keuze tussen blijven, remigreren of doormigreren niet gemakkelijk. Mede omdat er ondertussen kinderen en kleinkinderen in Nederland wonen....Maar ook omdat men vaak niet op de hoogte is van alle voorzieningen die voorhanden zijn om remigratie mogelijk te maken. Tijdens deze avond zal er informatie verstrekt worden over o.a. de Remigratiewet, de eenmalige vergoeding voor de reis- en vervoerskosten naar het bestemmingsland en de kosten van levensonderhoud in de eerste twee maanden en nog veel meer.

De bijeenkomst is uiteraard ook zeer geschikt als u nog geen plannen heeft voor remigratie maar wel benieuwd bent naar de mogelijkheden op dit gebied.

Na afloop kunt u uw kennis over Suriname testen tijdens het interactieve spel, `Hoe goed ken jij Suriname?' Een uniek spel dat diverse categorieen bevat met elk een link naar Suriname. De bedenkster van het spel Mw. Peggy Bouva uit Rotterdam zal het spel leiden. (www.communityandknowledge.com)

Gratis entree!
Voor meer informatie: 06-41483104/ www.torioso.nl of www.torioso.hyves.nl

-EINDE BERICHT-





Tori Oso Utrecht