Doe mee aan Open Millse Dartstropy 2008


inschrijven kan tot uiterlijk 26 maart

MILL, 20080228 -- Voor het vijfde achtereenvolgende jaar wordt in grandcafé het Lagerhuis aan de Beerseweg de `Open Millse darts trophy' gehouden. Verantwoordelijk voor dit dartstoernooi wat ieder jaar nog steeds meer deelnemers en bezoekers trekt, is dartsclub `DC No Score'. De wedstrijden beginnen zowel vrijdag 28 als zaterdag 29 maart om 19.30 uur. Inschrijven kan bij het Lagerhuis in Mill tot uiterlijk woensdag 26 maart en het inschrijfgeld bedraagt 5 euro.

Het zullen 2 enorm spannende wedstrijddagen gaan worden in het Lagerhuis. Want wie gaat hem dit jaar winnen. In 2004 en 2005 was het Manfred van Daal, in 2006 was het Rob ter Windt en vorig jaar was Mark Janssen heer en meester op het dartpodium van het Lagerhuis. Maar de andere deelnemers die zich al ingeschreven hebben en dat nog gaan doen, hebben uiteraard hetzelfde doel. Men wil allemaal op zaterdagavond 29 maart gekroond worden als winnaar van de `Open Millse darts trophy 2008' en de bijbehorende beker plus het prijzengeld van 150 euro mee naar huis nemen.
Daarnaast zijn er ook een tweede en derde prijs en gaat zelfs de grootste pechvogel van het toernooi niet met lege handen naar huis. Voor iedere `180' is er verder een gratis consumptie, voor de hoogste finish zijn er een flink aantal consumpties en mocht iemand presteren om een 9 darter te gooien, dan kan deze 100 euro in ontvangst nemen.

Tijdens het toernooi wordt er op vrijdag 28 maart in poules gespeeld. Iedereen dart minimaal 4 wedstrijden. Er wordt gespeeld om `best of 3 legs', uitgooien vanaf 501en er wordt gedart met steelpoint. Mannen en vrouwen worden de eerste dag apart in poules ingedeeld. Op zaterdag 29 maart wordt er gespeeld volgens een knock-out systeem met een winnaars- en een verliezerronde. Vanaf de halve finales wordt er gedart op een groot podium met een echte `mastercaller'. Daarnaast worden de wedstrijden de 2e dag op een grootscherm in de zaal uitgezonden vanuit 3 camerastandpunten.

Doe ook mee aan deze `open Millse darts trophy 2008' en schrijf je uiterlijk woensdag 26 maart hiervoor in. Dat kan bij grandcafé het Lagerhuis aan de Beerseweg in Mill. Natuurlijk bent u ook als publiek van harte welkom op vrijdag 28 en of zaterdag 29 maart. www.lagerhuismill.nl





Ingezonden persbericht