Veilig Verkeer Nederland

Persbericht

Veilig Verkeer Nederland (VVN) afdeling Hillegom organiseert technische caravancontrole

Hillegom,

Het nieuwe vakantieseizoen staat alweer voor de deur. Dit is de tijd dat veel caravaneigenaren hun mobiele vakantiehuis weer van stal halen en laten onderhouden bij een erkend bedrijf. Veilig Verkeer Nederland afdeling Hillegom organiseert in samenwerking met kampeercentrum De Jong uit Hillegom, een gratis preventieve caravancontrole

Deze controle zal gehouden worden op zaterdag 29 maart 2008 op het terrein van kampeercentrum De Jong aan de Arnoudstraat 11, op bedrijventerrein Hillegom-Zuid.

Alle onderdelen van de caravan worden bij de controle belicht. Er wordt onder anderen gekeken naar de technische staat van diverse onderdelen, de leeftijd van de banden en de gasinstallatie. Na afloop krijgt U een rapport mee naar huis en de nodige adviezen voor verder onderhoud.

Deelname kan alleen plaats vinden na schriftelijke aanmelding. Wilt U Uw caravan laten controleren, dan kunt U zich vóór 21 maart opgeven bij:

Veilig Verkeer Nederland afd. Hillegom (caravancontrole), p/a v. d. Woestijneheem 41 , 2182 WL Hillegom.
Of per email naar riek.bt-geluk@planet.nl

Tevens wordt U verzocht de volgende gegevens daarbij te vermelden: o Naam, adres, postcode + woonplaats
o Telefoonnummer
o Merk en bouwjaar van de caravan.

Ongeveer een week voor de caravancontrole ontvangt U bericht op welk tijdstip U met Uw caravan verwacht wordt voor de controle. Voor meer informatie kunt U contact opnemen met VVN afd.Hillegom, tel. 0252-520664.