Subaru


SUBARU BENELUX

Noteer nu alvast in uw agenda:

29 maart - Subaru Service Zaterdag!

Hoofddorp, 7 maart 2008

De start van de lente vieren wij op zaterdag 29 maart met een exclusieve relatiedag voor alle Subaru-rijd(st)ers én voor een ieder die direct of indirect in Subaru is geïnteresseerd. Tijdens deze Subaru Service Zaterdag zetten de Subaru 6-sterren dealers de deuren van hun bedrijf wagenwijd open om hun service en betrokkenheid met het merk te tonen. Een informele en informatieve happening die volledig in het teken zal staan van u en uw auto!

Gratis controle van uw Subaru
Tijdens de Subaru Service Zaterdag kunt u tussen 10.00 en 16.00 uur uw Subaru bij de Subaru-dealer aanbieden voor een gratis controle. Daarbij wordt uw auto - ongeacht bouwjaar, type of uitvoering - van onder tot boven en van voor tot achter grondig geïnspecteerd. In het bijzonder op die punten die met veiligheid en milieu te maken hebben. Voor deze check-up hoeft u van tevoren geen afspraak te maken. Wellicht wel aan te bevelen, want vol is vol!

Demonstraties en nuttige tips
Er kan heel wat in, op of aan uw auto worden bevestigd; fietsdragers, caravans, dakkoffers en nog veel meer. Tijdens de Subaru Service Zaterdag toont uw dealer u graag de vele mogelijkheden die uw Subaru wat dat betreft zoal te bieden heeft. Inclusief de handigheden, tips en aanwijzingen die u in staat stellen om dit vakkundig en adequaat zelf te doen.

Speciale accessoires aanbiedingen
De Subaru Service Zaterdag is vooral een dag om elkaar (nog) beter te leren kennen en waarbij het niet in eerste instantie draait om zaken doen. Maar uiteraard heeft uw Subaru-dealer tal van aanbiedingen in petto als u een of meerdere accessoires wil aanschaffen of andere koopplannen heeft

Noteer 29 maart daarom nu alvast in uw agenda en houd uw brievenbus goed in de gaten....