Persberichten

Exposanten maken zich op voor Beauty trade special 2008

Publicatiedatum: 13-03-2008


Nog twee weken en dan is het weer zover; Beauty Trade special 2008 in Jaarbeurs Utrecht. Niet alleen de organisatie van de beurs; VNU Exhibitions Europe is druk met de laatste voorbereidingen maar ook de exposanten. De nieuwste technieken en producten worden op de beurs gepresenteerd en dat vergt toch enige voorbereiding om tijdens de beurs goed voor de dag te komen. Een heel kleine greep uit het beursaanbod willen wij u niet onthouden.

De ANBOS stand, niet te missen!
Ook op Beauty Trade special zal ANBOS weer vertegenwoordigd zijn met voor de eerste keer een verrassend grote stand waar allerlei informatie te vinden is op het gebied van de activiteiten van deze brancheorganisatie zoals workshopprogramma's, bij-/nascholingen, demonstraties en de vele voordelen en mogelijkheden van het lidmaatschap.
Ook is het Hoofdbedrijfschap Ambachten (HBA) aanwezig in de stand.
Op 29 en 30 maart is van 10.30 tot 15.00 uur het kwaliteitscentrum open, hier kunnen vakbezoekers terecht als het gaat om de nieuwe opleiding ONTHARINGSTECHNIEKEN, EVC-Procedures, assessments, accessor worden, voortgezette opleiding, specialisaties en examen-momenten.

Speciaal voor de donkere en getinte huid
Calophyllum lanceert tijdens Beauty Trade special de nieuwe cosmeticalijn FEMME EBENE voor de donkere en getinte huid. Het product is daarmee uitermate geschikt voor o.a. de Afrikaanse, Aziatische, Mediterrane en Zuid Amerikaanse vrouw.
De lijn, samengesteld uit hoogwaardige en natuurzuivere ingrediënten, is voor de vrouw die primair een gezonde verzorging van haar huid verkiest. De reactie van de donkere huid op seizoenswisselingen en op het gebruik van alcoholhoudende producten geeft de noodzaak van een specifieke en doelgerichte verzorging aan. Bij de vette huid is de overproductie van talg een veel voorkomend probleem. De droge en rijpe huid daarentegen heeft in de winter of tijdens het droge seizoen in de tropen al snel last van nog meer uitdroging.
FEMME EBENE geeft de donkere en getinte huid een optimale bescherming tegen de gevolgen van klimatologische invloeden en is voor een uitgebalanceerde verzorging gericht op het behoud van de natuurlijke huidskleur die kan variëren van ebony, koffie, karamel, chocolade, kaneel tot de natuurlijke lichte exotische huid.

Dezelfde look als Madonna?
Hulscher Cosmetics heeft tijdens Beauty Trade special 2 innovaties.
De eerste innovatie is het detoxen van je huid met Rejuvi. Door de huid te detoxen met de Rejuvi Cleaner Toner verwijderen de belastende stoffen van buitenaf, de tint wordt frisser en de huid in-en-in schoon.
De tweede noviteit is het schoonheidsgeheim van Madonna! In elk van haar 4 huizen staat dit apparaat: O2 Intraceuticals! Het apparaat zorgt ervoor dat hoge druk zuurstof diep in de huid geperst wordt (zonder naald), dit zorgt samen met een speciaal ontwikkeld serum dat het oppervlak van de huid wordt opgevuld en zo fijne lijntjes en rimpels gladstrijkt.

Bewustwording en bezinning op het Massageplein
De Orang Malu massage is een nieuwe vorm van massage waar het oosterse continent het westerse continent omarmt. Bewustwording & bezinning is het essentiële uitgangspunt van deze unieke massage die de balans tussen lichaam & geest hersteld. De massage heeft als fundament de filosofie achter de betekenis van de Orang Malu. Deze houten afbeelding, van Indonesische afkomst, staat symbool voor bescheidenheid, kracht,energie & de cirkel van het leven. De Orang Malu massage is een mix van diverse Oosterse en westerse massage invloeden, waaronder de ayurvedische, klassieke energetische massage en reflexologie. Naast ontspannende manuele massagegrepen en meridiaanmassage, wordt er ook gemasseerd met Kayu's. Deze houten massage rollen zijn verschillend van omvang waardoor ze de lijnen van het lichaam goed kunnen volgen. Met een kleine verwarmde Orang Malu worden afvalstoffen in spieren losgemaakt.

Bruin zonder zon
Fake Bake is het ultieme 'bruinen zonder zon'' product. Het is biologisch afbreekbaar, maakt geen vlekken, is geurloos, geeft geen oranje gloed, maar bezorgt wel een prachtig bruin kleurtje. Het product is voor wie er mooi gebruind wil uitzien maar toch een gezonde huid belangrijk vindt. Fake Bake heeft heel wat awards gewonnen en werd door het gerespecteerde magazine Harpers Bazaar uitgeroepen tot de beste zelfbruiner. Een heleboel Hollywoodsterren, waaronder Madonna en de meiden van Girls Aloud, zijn er enthousiast over.

Verloting Vacu-Step
Op zondag 30 maart om 13.30 uur verloot H&K Wellness Products uit Varsseveld tijdens een feestelijke happening op het Beauty Stage achterin hal 7 een Vacu-Step onder al haar vaste klanten ter gelegenheid van het 5-jarig bestaan van dit afslankapparaat. Een notaris is aanwezig om erop toe te zien dat de verloting onpartijdig zal plaatsvinden.

Voor meer exposanteninformatie kijk op www.beautybeurzen.nl
---

Noot voor de redactie,