Universiteit Utrecht


Universiteitsdag 2008: Spelen met de werkelijkheid

Een unieke gelegenheid om de universiteit (weer eens) te bezoeken! Laat u inlichten over wat er speelt in de wetenschap: in uw vakgebied óf juist daarbuiten. Denk en discussieer mee tijdens de vele lezingen. Ontmoet oud-studiegenoten tijdens het plenaire ochtendprogramma of 's middags op een van de zeven faculteiten. En sluit deze prachtige dag af met een hapje en een drankje tijdens de borrel.

Dit jaar is het thema van de Universiteitsdag 'Spelen met de werkelijkheid'. Aan dit thema wordt in het ochtendprogramma invulling gegeven door in te gaan op de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van Games en Simulaties. Daarnaast hebben ook veel faculteiten zich voor hun middagprogramma laten inspireren door het thema en zijn er weer workshops voor jonge alumni.

Alle lezingen op de Universiteitsdag zijn toegankelijk voor alumni, studenten en medewerkers van de Universiteit Utrecht.

Aanmelden is mogelijk tot uiterlijk 21 maart. Let op: voor sommige programmaonderdelen geldt een maximaal aantal deelnemers, dus meld u tijdig aan

Zie www.universiteitsdag.nl voor meer informatie en inschrijving.

29-03-2008, 9:45 - 17:00 uur Educatorium, Leuvenlaan 19 in Utrecht ('s ochtends en lunch) en verschillende locaties in de binnenstad en in De Uithof ('s middags)