Start nieuwe expositie Russische schilderijen

28/03/2008 06:00

Jacques Monasch Art Gallery

NIEUWE EXPOSITIE

SMALL PAINTINGS & SKETCHES

START 29 MAART

14.00-17.00 uur
Van Rossum zaal
Museum Geelvinck
Hinlopen Huis
Keizersgracht 633
1017 DS Amsterdam
020-7155975

Na de opening is de expositie te bezichtigen t/m 27 april, elke zaterdag en zondagmiddag van 13.00 - 17.00 uur. Andere dagen op afspraak. De catalogus is online (www.jacquesmonaschartgallery.com) te bezichtigen en bestaat uit ruim 80 kleine schilderijen en sketches. Dit keer exposeren we in de van Rossumzaal. Na binnenkomst via de tuin gaat u de bordestrap op, loopt rechtdoor de gang in en gaat daar anderhalve trap op. U komt dan in de van Rossumzaal. Jacques Monasch of een van zijn collega's zal u daar van harte welkom heten.

Andere activiteiten:


1. Sinds 15 maart jl. zijn we weer geopend in het centrum van Moskou met een nieuwe expositie. De catalogus kunt u online bezichtigen en schilderijen op bestelling aanschaffen. Binnen een maand zijn de schilderijen dan in Nederland.


2. Vanaf 7 april exposeren we tot 12 mei 2008 in het stadhuis van Moskou! In het voor buitenlanders 'bijna' ontoegankelijke deel van het stadhuis worden 30 schilderijen uit onze collectie onder de titel 'A Russian celebration' tentoongesteld in een verkoopexpositie. De catalogus is binnenkort online.


3. Sinds vorige week is onze website tweetalig. Na de Engelse versie kan de website nu ook in het Russisch bezichtigd worden. Dit i.v.m. onze toenemende activiteiten op de Russische kunstmarkt.


4. Voor de zomer hopen wij nog in Londen i.s.m. het veilinghuis Christie's een expositie met de meer politieke en industriële werken uit onze collectie te organiseren. Meer daarover later.





http://www.jacquesmonaschartgallery.com